PAR MINUTA POSLE SNIMANJA EMISIJE SAMO SAM PALA: Ivana Peters o momentu kad je doživela infarkt! (FOTO)

Odlučila je da svoje životne navike promeni iz korena

Vip priča
Autor:
PAR MINUTA POSLE SNIMANJA EMISIJE SAMO SAM PALA: Ivana Peters o momentu kad je doživela infarkt! (FOTO)
Ivana Peters, Foto: Kurir / Dragan Kadić

Ivana Peters svima nam je poznata kao bivša članica grupe "Tap 011", koja je bila jedan od najpoznatijih muzičkih vokala devedesetih. Naprosto je harala scenom!

Pevačicu život nije baš mazio. Naime, ona je 2015. godine, kao jako mlada, doživela infarkt! Da stvar bude još jezivija, srčani udar doživela je u emisiji "Ko je kod Koje". Kao nekog ko je jako vodio računa o svojoj ishrani i o zdravlju, Petersovu je to potpuno raspametilo.

Ivana se nakon srčanog udara potpuno oporavila, ali kako ističe, život posle toga joj se puno promenio.

"U prvo vreme bila sam u nenormalnom strahu i neprestanom iščekivanju nečega što može da se ponovi i osluškivala sam sebe. I dan-danas to radim i bojim se - mogu li ovo, smem li ono, da li da treniram ili ne. Pokušavam da živim koliko god je to moguće, ali i da smanjim stresne situacije koje uvek mogu da utiču na zdravlje" , kazala je pevačica i dodala:

"Mene treba naterati puškom da odem na kontrole, ne zato što sam zatucana nego zato što imam fobiju i od aprata za merenje pritiska. Ko mi priđe može samo da bude izbačen iz sobe, zato ne diraj mečku dok spava. Terapiju redovno pijem", rekla je Ivana za "Zdrav život" ističući da je potpuno promenila ishranu.

"Lekovi su postali moja svakodnevica, a bez kutijice ne napuštam kuću. Pošto sam bila jako malokrvna, morala sam na silu da počnem da jedem meso. Odrekla sam se hleba i šećera, osim u voću za sada. Čak i med sam isključila, što mi fali jer mi je bitan zbog grla", kaže Ivana.

Ivana se nedavno prisetila tog nemilog događaja, te je sa svojim pratiocima podelila uspomenu na intagramu. Naime, radi se o fotografiji koja je nastala neposredno pred snimanje emisije u kojoj je doživela srčani udar.

"Šest godina od infarkta. Pih! Kako sam bila slaba i jaka u isto vreme. Nikad vise ista. Valjda to tako ide. A i bila sam kao manekenka neko vreme posle toga. Ljubav za sve koji su bili uz mene, mojima, a i svim drugarima koji su se iskreno zabrinuli i slali mi poruke. Prve dve fotke su sa snimanja na RTS-u, fotkane pola sata pred nemili događaj. Šnajderke i kostimografi - moja prva pomoć. Ostale su neposredno po izlasku iz bolnice", napisala je Ivana uz fotografije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs