Neverovatna priča

MARK SANJAO DA IMA TUMOR NA MOZGU, A ONDA MU JE DOKTOR POTVRDIO NAJVEĆU NOĆNU MORU: Neobičan život slavnog glumca!

LJubav mu je promenila ceo život

Vip priča
Autor:
MARK SANJAO DA IMA TUMOR NA MOZGU, A ONDA MU JE DOKTOR POTVRDIO NAJVEĆU NOĆNU MORU: Neobičan život slavnog glumca!
Foto: Profimedia

Marka Rafala znamo kao jednog od najneverovatnijih superheroja, Hulka! A da superheroji postoje i u pravom životu, otkriva nam upravo Mark Rafalo. 54-godišnji glumac koji ima svog životnog superheroja.

Naime, reč je o njegovoj supruzi, Sanriz Kojni. Rafalo i Kojni su se slučajno upoznali na ulici, 1998. godine. Tada je Mark prolazio kroz veoma teško vreme, u borbi da postane glumac.

Mark Rafalo
foto: Profimedia

“Živeo sam na smetlištu i nisam imao čak ni vozačku dozvolu ni kreditnu karticu. Bio sam nesređen, nesrećan, ali ona je verovala u mene i stalno me hrabrila”, kazao je Rafalo. “Ne znam da li bih uspeo bez nje.”

Glumac je od prvog dana znao da je ona prava žena za njega.

"Video sam je i pomislio, oženiću tu devojku" . Sanriz nije odmah pristala na njegovu ponudu, te mu je na taj način znatno otežala.

Njih dvoje su u braku 22 godine i imaju troje dece. Prvog sina dobili su 2001. godine, a dve ćerke 2005. i 2007. godine.

KAKO MU JE KOJNI SPASILA ŽIVOT I KARIJERU

U trenutku kada je upoznao Sanriz, Mark je bio ranim tridesetim i na margini života.

“Bio sam na audicijama preko 800 puta, a nisam dobijao uloge," rekao je Mark. Međutim, glumac je uvek imao podršku svoje supruge i to ga je teralo da ne odustaje.

“Verovala je u mene. Ona je rekla: "Znam da si stvarno dobar glumac", a ja sam rekao: "Nisi me još videla kako glumim"", izjavio je.

Mark je bio uporan i istrajan, što ga je dovelo do uspeha. Ovaj glumac je 3 puta nominovan za Oskara.

Mark Rafalo
foto: Profimedia

ŽIVOT MU IZNOVA ZADAJE NOVE UDARCE

Dok je njegova žena bila trudna sa njihovim prvim detetom, Mark se jednog jutra probudio sa velikom neprijatnošću jer je sanjao da ima tumor na mozgu. Nažalost, pokazalo se da je to istina, tumor mu se nalazio iza levog uha. Postojala je velika šansa da izgubi funkciju na levoj strani lica.

Mark je dao prednost zdravlju svoje žene i nerođenog deteta nad svojim i odlučio je da ženi sve prećuti. Tek kad im se sin rodio, Mark je odlučio da ukloni tumor.

Na samom početku, operacija nije bila uspešna, dok mu je leva strana lica ostala potpuno paralizovana. Bio je to jedan od najtežih udaraca. Glumac se kao Feniks podigao iz pepela, tako što se potpuno oporavio!

7 godina nakon njegove dijagnoze, izgubio je i mlađeg brata. Bio je to još jedan udarac za njega, nakon čega se, sa svojom porodicom iz Los Anđelesa preselio u blizinu Njujorka, na jednu veliku farmu.

Rafalov život bio je pun neprilika i padova, ali ga to nije sprečilo da postane slavan i uspešan. Ovaj par je jedan od retkih koji je uspeo da opstane toliki niz godina.

Glumac je svima pokazao šta znači borba!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs