POSTAJU RODITELJI

NADALOVA SUPRUGA TRUDNA! Pričalo se da čekaju da on završi karijeru?! Da li ovo znači da se teniser povlači? (FOTO)

Rafael Nadal čeka prvo dete sa dugogodišnjom devojkom.

Celebrities
Autor:
NADALOVA SUPRUGA TRUDNA! Pričalo se da čekaju da on završi karijeru?! Da li ovo znači da se teniser povlači? (FOTO)
Foto: Profimedia

Rafael Nadal konačno će postati otac! On i njegova supruga Marija Ćiska Pereljo sa kojom je zajedno već 17 godina uskoro će postati roditelji, a iako su vest preneli brojni španski mediji, sada se čeka potvrda "Bika sa Majorke", kako je slavnom teniseru nadimak.

Inače, zanimljivo je da se slavni par poznaje od ranog detinjstva, a venčali su se tek 2019. godine, nakon deceniju ipo veze. Za sve ove godine, mnogi su se čudili zašto nemaju dece, što je bila večita tema španskih medija.

Rafael Nadal
foto: Reuters

"Iskreno, uvek sam mislio da ćemo imati decu kada završim karijeru. Mislio sam da će mi karijera potrajati do 30. godine, ali se ispostavilo da je mnogo duže od toga", rekao je Nadal u jednoj emisiji, zbog čega su mnogi bili uvereni da su prosto čekali trenutak kada će Nadal "okačiti reket o klin", iako su i dalje mnogi smatrali da je problem neplodnost zbog svih suplemenata koje teniser koristi.

Kada je reč o Ćiski, lepa crnka tokom svih ovih godina bila je veoma diskretna i nenametljiva, pa uprkos tome što je svom suprugu najveća podrška u svakom smislu, često nije fizički prisutna na tribinama dok Nadal igra neke od odlučujućih mečeva.

Za potrebe Nadalove biografije "Rafa" ona je objasnila zašto je to tako.

Rafael Nadal
foto: Profimedia

"Potreban mu je prostor kada se takmiči, a sama ideja da ja čekam ceo dan da završi šta treba i šetam naokolo me umara. To bi me gušilo. On bi morao da se brine za mene... Jednostavno ne. Ako ga pratim svuda, mislim da postoji rizik da prestanemo da se slažemo", rekla je ona.

U istom intervjuu Marija je istakla i zašto se toliko trude da svoj odnos drže zadrže samo za sebe:

"Čak i kada me moja porodica pita za njega, ne govorim puno. Činjenica je da se jednostavno ne osećam prijatno kada pričam o svom ličnom životu. I Rafaelu to odgovara. Ne bismo voleli da ikada bude drugačije."

Ni Nadal nije ništa pričljiviji od nje, a samo se u nekoliko navrata osvrnuo na njihov odnos, i to odgovarajući na pitanje da li planira da jednog dana bude otac.

Rafael Nadal, Ćiska Perelo
foto: Profimedia

"Voleo bih da imam decu: dečake, devojčice... Volim decu i ja sam porodičan čovek. Mislim da birag o deci treba da bude iznad svega. Zato nisam siguran da je idealan trenutak da ih imam, dok sam stalno na putovanjima. Moj sportski život to treba da odredi", akcentovao je 2017. godine.

Ipak, prošle godine konačno je razvezao jezik pa je u španskoj emijisiji "Mi casa es la tuya" otkrio publici neke interesante detalje o svojoj supruzi.

"Poznajem je od malih nogu. Zove se Marija Fransiska, ali ja je zovem Meri. Zovem je Marija Fransiska samo kada se svađamo. Ali mi se nikada ne svađamo. Ona je veoma mirna", rekao je Nadal i objasnio da je "zaključavanje" zbog pandemije lakše palo njoj nego njemu, s obzirom da je ona imala pune ruke posla radeći u njihovoj fondaciji.

Rafael Nadal, Ćiska Perelo
foto: AP / Andy Brownbill

Inače, ova skromna Špankinja je dve godine mlađa od Nadala, a diplomirala je na studijama menadžmenta i osiguranja. Svojevremno je radila u jednom osiguravajućem društvu, a danas je poslovni partner svom vereniku - radi kao direktor njegove humanitarne organizacije.

Sada su, kako stvari stoje, konačno spremni da postanu roditelji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs