Neverovatno

DROGA JOJ POPILA MOZAK! ZA 10 MINUTA ISKAPI LITAR VOTKE: Manekenka zauzela ostrvo u Hrvatskoj, svi se krste šta radi!

Slavna manekenka je odlučila da ostavi sve i ode u divljinu. Samo što je za nju divljina malo ostrvce u Hrvatskoj - sada se svi krste

Zanimljivosti
14:25h Autor:
DROGA JOJ POPILA MOZAK! ZA 10 MINUTA ISKAPI LITAR VOTKE: Manekenka zauzela ostrvo u Hrvatskoj, svi se krste šta radi!
IZABELA LINDBLOM, Foto: Profimedia

Hrvati muku muče sa švedskom manekenkom Izabelom Violom Lindblom (31) koja je u Hrvatsku došla pre godinu dana.

Prvo je legitimno letovala, a potom je odlučila da se jednostavno nastani na malom, pustom ostrvu Jaz i proglasi ga svojim.

Ona je na ostrvo doveslala u gumenom čamcu u kojem je prenela sve potrebne stvari: ležaljk (koju je zavezala za drveće), namirnice, odeću, nekoliko kokošaka i psa....

Izabela je počela da sadi malu baštu, a namirnice je nabavljala i od lokalnog stanovništva.

Jaz je od kopna udaljen možda pedesetak metara morskim kanalom, na obe obale Izabela ima po jedan gumeni čamac te se tako prebacuje na kopno.

1 / 3 Foto: Profimedia

Jedan bračni par kaže kako je previše mršava, ali da se i dalje mogu prepoznati manekenske crte lica. Onome ko joj ne odgovara, ona ne dozvoljava da pristupi ostrvu. Neki misle da ima psihičkih problema, drugi dodaju da joj je droga popila mozak, a ljudi sa kojima su hrvatski mediji pričali tvrde da je u desetak minuta razgovora popila gotovo litar votke.

Ipak, sada Hrvati imaju još jedan problem: Izabela nije viđena na ostrvu od nedelje. Niko ne zna gde je, nema prijavljen boravak ni vizu, a policija ne može da joj uđe u trag.

"Ja mislim da je to devojka koja ima zdravstvenih problema, treba joj pomoć i to je najgore u celoj ovoj priči," iskrena je načelnica ove oblasti Anita Živković.

Izabela je rođena 1991. godine u Švedskoj, modelingom se bavila od svoje 19. godine, nosila je revije poznatih brendova i krasila naslovnice modnih časopisa. Nažalost, niko je nije tražio svih ovih meseci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs