Iskrena priča

Kim Kardašijan progovorila o majčinstvu!

Potrebno je prilagoditi se situaciji, a kada je u pitanju balansiranje između posla i majčinstva, ključ je u postavljanju prioriteta, objašnjava rijaliti zvezda
Vip priča
11:04h Autor:
Kim Kardašijan progovorila o majčinstvu!
Foto: Instagram / Kim Kardashian

Nema sumnje da je majčinstvo u nekoj meri promenilo Kim Kardašijan. Međutim, ono nije uticalo na njenu strast prema društvenim mrežama i objavljivanju fotografija iz privatnog života.

Trideset trogodišnja rijaliti zvezda na svom Instagram profilu s vremena na vreme postavi pokoju nežnu fotografiju svoje ćerkice Nort. Jedna od možda najtoplijih trenutaka u toku dana svake majke je uspavljivanje bebe. Tako je Kim objavila na Instagramu fotografiju na kojoj ljubi Nort pred spavanje.

OVDE pogledajte kako Kim umalo nije prebila putnicu jer joj je vređala ćerku.

Kim je odlučila da se mala Nort neće pojavljivati u rijaliti emisiji Keeping Up With Kardashians, ali ne odoleva da svoje pratioce na društvenim mrežama počasti fotografijama svoje mezimice. Nedavno se i otvorila i na temu majčinstva i svog neprocenjivog iskustva, piše Huffington Post.

"Volim da budem mama. To je najzahvalniji osećaj! Volim svaki trenutak sa ćerkom. Kada mi se Nort nasmeje, naučite da cenite male stvari u životu", rekla je Kim i dodala da joj je povratak poslovnim obavezama pravi izazov jer ne želi da provedi nijedan trenutak bez ćerke.

Starleta objašnjava kako je uspela da izbalansira poslovne i obaveze koje joj je uloga majke donela.

OVDE pogledajte kako je izgledao rođendan Nort Vest.

"Potrebno je prilagoditi se situaciji, a kada je u pitanju balansiranje između posla i majčinstva, ključ je u postavljanju prioriteta. Postajete selektivni i radite na onim značajnijim projektima, kako biste što više vremena proveli sa porodicom. Ali svakako ne smete da zaboravite da morate da imate i trenutak za sebe. Kada se vi osećate lepo, bišete zadovoljni i svojim proslovnim i privatnim životom, i onda su svi srećni!", zaključila je Kim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs