Imali su sreće

Gledali su smrti u oči: Poznati koji su jedva spasili živu glavu

Gledamo ih doterane na crvenom tepihu, ali životne priče ovih poznatih ličnosti mogle su da se završe iznenada i pre vremena, sklopom nesrećnih okolnosti
Vip priča
13:18h
Foto: Reuters

Njihovi životi odvijaju se pred očima celog sveta. Gledamo ih doterane na crvenom tepihu, ali životne priče ovih poznatih ličnosti mogle su da se završe iznenada i pre vremena, sklopom nesrećnih okolnosti.

Šeron Stoun

Šeron Stoun je do sada dva puta izbegla smrt! Poznata glumica je doživela tešku saobraćajnu nesreću 1990.zbog koje je bila vezana za postelju 6 meseci, a onda je 2001. preživela moždanu aneurizmu. Glumica čak tvrdi da je ugledala "blještavu svetlost ma kraju tunela" dok je boravila u bolnici.

Kako Šeron Stoun pleni svojim seksepilom pogledajte OVDE.

Kanje Vest

Poznati reper Kanje Vest zamalo je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2002. godine. Vraćajući se kući kolima nakon cele noći snimanja u studiju, Kanje je zaspao za volanom, zbog čega se sudario se sa drugim vozilom. Mužu Kim Kardašijan je bila neophodna rekonstruktivna operacija vilice i lica. Nesreća mu je kasnije poslužila kao inspiracija za njegov prvi veliki hit "Through the Wire", koji mu je obezbedio slavu i uspeh.

Džejson Stejtam

Džejson Stejtam mora da izvodi raznorazne vratolomije u svojim akcionim filmovima, ali jedna od najlakših ga je skoro koštala života. Naime, Stejtam je vozio kamion na snimanju filma "Plaćenici 3" ("Expendables 3") kada su kočnice otkazale. Vozilo je završilo u okeanu, ali je glumac srećom uspeo da se spase i izađe pre nego što je kamion potonuo.

Rajan Rejnolds

Pre nego što je postao poznat, Rajan Rejnolds je doživeo poprilično tešku traumu. Kada je imao 17 godina, glumac je bio veliki fan padobranstva. Tokom 13. skoka, njegov padobran se nije otvorio kako treba. Srećom, uspeo je da otvori rezervni i da bezbedno sleti, ali ga je to toliko prestrašilo da više nikada nije išao skakao sa padobranom i čak ima strah od letenja.

Inače, glumac se u tajnosti venčao sa Blejk Lajvli, jer je želeo intimnu ceremoniju. Više o tome saznajte OVDE.

Dajan Kruger

Glumici Dajan Kruger snimanje filma "Prokletnici" ("Inglorious Basterds") sa Kventinom Tarantinom moglo je da bude kobno! Naime, Kventin je želeo da snimi realističnu scenu davljenja, pa je rekao Dajan da će stvarno da je davi, ali da će da se zaustavi pre nego što je zaista povredi. Kventin se nije zaustavio na vreme, pa se glumica onesvestila, ali su uspeli da je ožive.

Šta sve podrazumeva posao asistenta razmaženih zvezda saznajte OVDE.

Ozi Ozborn

Ozi Ozborn je poznat po svojoj zloupotrebi narkotika, pa je logično da prvo pomislite da je njegov blizak susret sa smrću imao veze sa tim, ali to nije bio slučaj. Poznati roker je jednom prilikom vozio motor kada je upao u jamu i iskočio preko volana. Motor mu je pao na kičmu, roker je pao u komu, a život mu je spasio telohranitelj koji mu je pružao veštačko disanje dok nije stigla hitna pomoć.

En Hatavej

Glumica En Hatavej je umalo poginula tokom odmora na Havajima ove godine. Plivala je u okeanu kada ju je talas poklopio. Lokalni surfer je primetio da En zapomaže mašući rukama i uspeo je da je spasi.

A kako je En Hatavej izgledala u haljini Roksande Ilinčić na jednoj premijeri pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...