svo TROJE SU IZUZETNO POVEZANI!

BRAT I SESTRA DRAGIČEVIĆ SVE USPEŠNIJI U SVETU GLUME: Tek da vidite kako izgleda njihova prezgodna starija sestra!(FOTO)

Poznati brat i sestra, Tamara i Miodrag Dragičević, kaze krupnim glumačkim koracima po daskama koje život znače! Iz dana u dan su sve popularniji! Ali, tek da vidite kako imaju lepu sestru!

Vip priča
Autor:
BRAT I SESTRA DRAGIČEVIĆ SVE USPEŠNIJI U SVETU GLUME: Tek da vidite kako izgleda njihova prezgodna starija sestra!(FOTO)
Foto: ATA Images

Na osnovu fotografija koje objavljuju na društvenim mrežama, može se zaključiti da su veoma bliski međusobno. Nedavno se i mladi glumac i oženio koleginicom Oliverom Bacić, sa kojom je dobio ćerku Vasiliju.

A malo ko zna da ovi popularni glumci imaju i još jednu sestru. Nedavno je na njegovom Instagram profilu osvanula slika na kojoj su njih troje sa ostatkom porodice.

- Čuvale me dok sam rastao, čuvaju me kad sam stasao - napisao je ovaj šarmantni glumac!

Tamara i Miodrag imaju i i sestru Mariju, koja je najstarija. Ona je nekoko ne voli medije i ne bavi se nikakvim javnm poslom. Dugo je radila kao stjuardesa. Takođe je udata i ima dve ćerkice. A sa sestrom Tamarom je pokrenula brend dečije garderobe.

- Imao sam prelepo i bezbrižno detinjstvo. Sestre su me rado čuvale i vodile sa sobom. Bilo je i smešnih situacija, kao kada su njih dve vozile bicikl po Novom Beogradu, a ja i moj najbolji drug Damir pokušavali da ih stignemo na triciklima, jureći „dvesta na sat“ - rekao je Miodrag za Hello.

Posebno je podvukao da uvek uživa provodeći vreme sa sestrićima i da se trudi da bude najbolji ujak, kako bi se odužio sestrama za svu pažnju koju su mu pružile.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs