DOMINIRAJU MUZIČKOM SCENOM!

OVO DO SADA NISTE ZNALI O URAGANKAMA: Evo koja je najtolerantnija i oko čega se najviše SVAĐAJU!

Po energiji su najsličnije!

Vip priča
23:25h Autor:
OVO DO SADA NISTE ZNALI O URAGANKAMA: Evo koja je najtolerantnija i oko čega se najviše SVAĐAJU!
Foto: PrintscreenJutjub/ Eurovision Song Contest

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić su se poput uragana pojavile na našoj muzičkoj sceni i sve su pokorile! Njihova popularnost raste iu dana u dan, a one ređaju hit za hitom!

Ove tri prelepe iz grupe Hurricane, uporedno grade i inostranu karijeru, a iz sebe imaju već nekoliko snimljenih pesama na engleskom jeziku.

A da li ste znali kako je gupa nastala?

- Pre nekoliko godina, naš producent je napravio kasting kako bi napravio muzičku žensku grupu. Odabrane smo nas tri i tako je grupa i nastala - ističu članice grupe.

Počele su karijeru na Karibima.

- Za Karibe imamo samo reči hvale. To je prelepo mesto, uvek je toplo i sunčano. Tamo smo snimale i spot za našu drugu pesmu na srpskom jeziku ,,Avantura“ i baš smo uživale u tome. I kad odmaramo tamo i kad radimo, provedemo se odlično, jer Karibi imaju neku posebnu energiju - objašnjavaju.

Zašto baš naziv Hurricane?

- Pre nekoliko godina, Karibe je pogodio uragan, koji je tamo napravio veliku štetu i zbog toga je našem producentu, koji često odlazi tamo, to dalo ideju – odlučio je da nazove našu grupu Hurricane, što znači uragan na engleskom jeziku. Naša prva pesma na engleskom Irma, Maria govori baš o tome - objašnjava Sanja.

Odlučne su u tome i da uspeju na stranom tržištu.

- Moramo reći da se probiti na strano tržište uopšte nije lako i jednostavno. Konkurencije ima mnogo, veoma je jaka i zbog toga vam treba mnogo strpljenja i ulaganja - kaže Ksenija.

Na svakom nastupu su savršeno stilizovane!

- Do sada su nam uglavnom stajlinge radili stilisti. Nismo imale problema u vezi slaganja kad je garderoba za nastupe u pitanju do sada, tu imamo veoma sličan ukus. Važno nam je da nam bude udobno i da nam lepo stoji - kaže Ivana.

Isitču da su sve tri uglanom sportski tipovi.

- Uglavnom smo sve tri sportski tipovi. Nismo ljubitelji haljina, više nosimo pantalone i farmerke uz košulje i majice. Volimo opuštene odevne kombinacije - pričaju deovojke.

Podvlače da jako retko dođe do nesuglasica, a da Sanja ima najviše strpljenja!

- Jako retko dolazi do nesuglasica među nama, a i kad se nešto tako desi, bude uglavnom neki nesporazum u pitanju. Veoma smo lepo organizovane i dogovaramo se zajedno oko svega. Sanja je najtolerantnija, a umemo sve tri u određenim situacijama brzo da planemo.

Ali, najlašavaju da su u jednoj stvari sve slažu kao jedna!

- Najsličnije smo po energiji. To je definitivno stvar kojom pokrećemo sve - zaključuju Uraganke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs