ZA SANJU VUČIĆ KAŽU DA JE PRESLIKANA TURSKA GLUMICA: Seriju u Srbiji obožavaju, a njihova sličnost je NEVEROVATNA

Glumica koja je tumačila ulogu u turskoj seriji "Kad lišće pada", jako podseća na našu pevačicu Sanju Vučić, sa tim su se mnogi složili

Celebrities
22:45h Autor:
ZA SANJU VUČIĆ KAŽU DA JE PRESLIKANA TURSKA GLUMICA: Seriju u Srbiji obožavaju, a njihova sličnost je NEVEROVATNA
Sanja Vučić, Foto: Promo

Neslihan Atagul, turska glumica koja je osvojila srca gledalaca širom sveta, postala je prava ikona televizijskog ekrana tokom svoje karijere. Možda je prvi put zapazili u popularnoj seriji "Kad lišće pada", koja se emitovala od 2010. do 2012. godine, prenosi Žena.rs

U ovoj sapunici, Neslihan je briljirala u ulozi Deniz, donoseći svojom izvanrednom glumačkom veštinom dubinu i emociju liku. Njena interpretacija Deniz je bila toliko upečatljiva da je za tu ulogu nagrađena prestižnom nagradom "Mlada glumica koja obećava". To je bio samo početak njenog sjajnog glumačkog puta.

Njena popularnost je dodatno porasla kada je zaigrala u seriji "Bekrajna ljubav", koja je premijerno emitovana od 2015. do 2017. godine. U ovoj seriji, Neslian je igrala ulogu Nihal, što je dodatno utemeljilo njen status kao vodeće turske glumice. "Bekrajna ljubav" je osvojila gledaoce širom sveta, a Neslihan Atagul je postala omiljena glumica mnogih.

Još jedan zapažen trenutak u njenoj karijeri bila je uloga Nare u seriji "Ambasadrova kći". Ova serija je takođe osvojila publiku svojom uzbudljivom pričom, a Neslihan je još jednom briljirala svojom izvanrednom glumom.

Neslihan Atagul nije samo osvajala srca gledalaca, već je takođe bila priznata i u svetu filma. Osvojila je prestižnu nagradu "Najbolja glumica" na 25. Međunarodnom filmskom festivalu u Tokiju, što je svedočanstvo njenog talenta i međunarodnog priznanja. Takođe, primila je nagradu za najbolju glumicu na jednom od najvažnijih filmskih festivala u Moskvi, što samo potvrđuje njen status kao vodeće glumice u Turskoj i šire.

Neslihan Atagul nije samo talentovana glumica, već i ikona lepote. Mnogi je smatraju jednom od najlepših žena koje su ikada koračale ulicama Istanbula, što dodatno doprinosi njenom magnetizmu i uticaju na gledaoce.

Njena karijera i uspesi svedoče o njenom izuzetnom talentu i posvećenosti glumi, čineći je nezamenjivim delom turske i svetske televizijske industrije. Neslihan Atagul ostavlja neizbrisiv trag u srcima svojih obožavalaca i ostaje jedna od najomiljenijih i najcenjenijih glumica današnjice.

Turska glumica doživljava je na malim ekranima milion (ljubavnih) drama, a ljubav iza kamera doživela je sa kolegom. Glumac Kadir Dogulu kog je srela 2013. na snimanju serije "Fatih Harbiye", osvojio je njen srce. Udala se za njega 2016. u bašti poznatog istanbulskog restorana.

Bajka sa trzavicama

Mnogi su primetili da na njenoj svadbi nije bio Burak Ozčiviz koji je glumio sa njom u "Beskrajnoj ljubavi". Spekulisalo se da je izostao jer je Kadir bio ljubomoran na scene koje je njegova supruga imala u toj seriji sa svojim kolegom.

Kasnije je saopšteno da se Burak nije pojavio jer je sa partnerkom Fahrije Evčen bio na putovanju van zemlje. Naglasio je na konferenciji da su on i Kadir drugari a onda je Dogulu neočekivano na Instagramu napisao: "Koliko je ovaj čovek zaljubljen u sebe! Vrlo je opasan", misleći na Bali bega.

Tursku glumicu koju krasi izrazita prirodna lepota mnogi na društvenim mrežama porede sa našom pevačicom Sanjom Vučić.

Sličnost zaista postoji, obe su zanosne, sa sličnim crtama lica i obe prelepe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs