KAKO DANAS IZGLEDA GLUMICA IZ SERIJE "KAD LIŠĆE PADA": Pratile su je i glasine da je imala aferu sa svekrom

Gde je danas glumica koja se proslavila ulogom Lejle Tekin u turskoj seriji "Kad lišće pada"?

Celebrities
Autor:
KAKO DANAS IZGLEDA GLUMICA IZ SERIJE "KAD LIŠĆE PADA": Pratile su je i glasine da je imala aferu sa svekrom
Kako danas izgleda Lejla Tekin ?, Foto: printscreen/youtube/verabgd

Gokče Bahadir je turska glumica koja se proslavila ulogom seriji "Kad lišće pada". Rođena je 9. novembra 1981. godine u Istanbulu.

Nakon završetka srednje škole upisala je studije glume na Akademiji Istanbul. Pored studenstkog života radila je i na radiju Fenerbahče FM, pa je ubrzo počela da niže prve uloge.

Pažnju je privukla ulogom u seriji "Prirodna nauka", ali je definitivno najveću popularnost stekla ulogom Lejle Tekin u seriji "Kad lišće pada", a kasnije i u seriji "Hayat Bilgisi".

Pre dve godine je dobila glavnu ulogu u seriji "Evlilik Hakkında Her Şey" koja je adaptacija britanske serije "Raskid". Do sada je osvojila mnogobrojne nagrade za najbolju glumicu i najbolju sporednu ulogu.

Dok je igrala u seriji "Kad lišće pada", spekulisalo se da se ni u privatnom životu nije slagala sa Fahrijom Evdžen koja je igrala ulogu Nedžle, Lejline sestre.

Kažu da se tenzija između ovih glumica mogla osetiti i na snimanju a da čak nisu imale ni komunikaciju na setovima.

Što se tiče njenog ljubavnog života, Gokče se 2011. godine udala za kolegu i voditelja Alija Sanala, ali su se razveli već naredne godine. Ubrzo nakon razvoda pojavile su se glasine da je suprug saznao kako je navodno imala aferu s njegovim ocem.

Gokče Bahadir
foto: Printscreen Instagram / gokce.bhdr

"Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije ju sprečila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina", otkrio je tada izvor blizak glumici.

Međutim, izgleda da je u pitanju velika zabluda budući da je njen svekar preminuo 2000. godine, mnogo pre nego što je Gokče upoznala svog prvog supruga.

Gokče Bahadir
foto: Printscreen Instagram / gokce.bhdr

Posle razvoda Gokče Bahakir je prošla kroz veliku promenu. Bila je nezadovoljna svojim viškom kilograma, pa je za dva meseca smršala 10 kg konzumirajući zajedno proteine i ugljene hidrate.

Sreću je ponovo pronašla deset godina kasnije kada se udala za muzičara Emira Ersoja, prenosi Glossy.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs