EVA LONGORIJA

ISMEVALI SU JE ZBOG PREVARE I VIŠKA KILOGRAMA: Sada se skinula u kupaći i nema kome nije pala vilica do poda! (FOTO)

Eva Longorija pozirala je u jednodelnom kupaćem kostimu sa sinom, a od viška kilograma zbog kog su je ismevali nije ostalo ništa.

Vip priča
Autor:
ISMEVALI SU JE ZBOG PREVARE I VIŠKA KILOGRAMA: Sada se skinula u kupaći i nema kome nije pala vilica do poda! (FOTO)
Eva Longorija, Foto: Profimedia

Dani kada je internet na najstrašniji način prozivao Evu Longoriju zbog izgleda danas su konačno iza nje. Nekadašnja "očajna domaćica" postidela bi figurom i daleko mlađe od sebe, a nakon poslednjih fotografija, ispod njenih objava ređaju se samo komplimenti.

Ona je pozirala sa sinčićem u jednodelnom belom kupaćem kostimu, a na njenom telu nije bilo ni trunke viška. Slavna glumica nije skidala osmeh sa lica, a u opisu je stajalo:

"Leto, gde si? Mi smo spremni!".

I da, Eva zaista ima "bikini body", ali ga duguje strogoj ishrani i redovnim treninzima. Naime, nije tajna da se nakon trudnoće poprilično ugojila, a internet trolovi njene paparaco fotke dočekali su "na nož".

Eva je zapravo veoma često bila na meti kritika jer u slobodno vreme nije izgledala kao u seriji koja ju je proslavila, a pojedinci su otišli toliko daleko da su je nazivali i "ružnom".

Doduše, sigurni smo da im je vilica pala do poda kada su videli neke od njenih poslednjih fotki sa venčanja Bekamovih, a gde je glumica ponela fantastičnu slip haljinu sa dubokim otvorom s prednje strane, koju potpisuje upravo niko drugi do Viktorija, a njeno izdanje bilo je proglašeno za jedan od modnih pogodaka.

Ona je na svetkovinu došla sa svojim suprugom, inače meksičkim biznismenom, Hoseom Pepeom Bastonom. Inače, Evi je brak sa Bastonom treći po redu. Od 2002. do 2004. je bila udata za glumca Tajlera Kristofera, a period od 2007. do 2011. je provela sa košarkašem Tonijem Parkerom.

Njihov brak se neslavno završio kada je Longoria saznala da ju je prevario. Mnogi su tada stali uz nju i žalili je zbog situacije u kojoj se našla, ali kako je i sama kasnije rekla, njen slučaj nije bio za žaljenje. Sada je srećna kraj Pepea, a Eva za njega kaže da joj je zaista srodna duša.

Upravo su joj suprug i jedna od najbližih prijatlejica, Viktorija Bekam bili najveća podrška kada se nakon trudnoće ugojila oko 20 kilograma, a delovala je dosta krupnije s obzirom da je visoka samo 1.57 santimetara.

Eva Longorija
foto: Profimedia

Eva je znala da mora da promeni dosta toga ukoliko želi da vrati staru liniju, a glumica se šalila da je tokom tog perioda "jela samo vazduh". Ujutru bi popila crnu kafu uz belanca sa avokadom, za ručak su bili obavezni grilovano povrće i proteini, kao što je na primer piletina.

Za večeru bi jela supu, farro salatu, čili, ali akcenat je bio na vegeterijanskoj ishrani. I naravno, ništa bez vežbanja, a svakodnevno je trčala, vozila bicikl i naravno pilates je neizbežan kao i kardio vežbe sa tegovima i joga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs