Ljubinka Buba Dobrosavljev

ONA JE PREŽIVELA,ALI NJENO NEROĐENO DETE NIJE: Gde je danas naša prelepa voditeljka koja je preživela stravično nasilje?

Ljubinka Buba Dobrosavljev izgubila je bebu u četvrtom mesecu trudnoće

Vip priča
Autor:
ONA JE PREŽIVELA,ALI NJENO NEROĐENO DETE NIJE: Gde je danas naša prelepa voditeljka koja je preživela stravično nasilje?
Ljubinka Buba Dobrosavljev, Foto: Printscreen Youtube / Enna Ibis

Sećate li se lepe Ljubinke Bube Dobrosavljev, nekada omiljenog televizijskog lica? Karijeru je počela kao voditeljka u Informativnoj redakciji televizije Studio B, gde ju je primetio večiti „lovac na talente“ Saša Popović i ponudio joj da vodi Zvezde Granda.

Šarmantna Buba preko noći je postala miljenica publike, neko vreme uživala je veliku popularnost, a onda je usledio skandal koji je sve promenio.

Ljubinka Buba Dobrosavljev doživela je stravično nasilje

Krajem 2011. godine Srbiju je rasplakala potresnom pričom o zlostavljanju koje je pretrpela od tadašnjeg emotivnog partnera. Prema njenim rečima, dečko sa kojim je živela fizički ju je zlostavljao do te mere da je u četvrtom mesecu trudnoće pobacila.

‒ Ja sam preživela, ali beba nije ‒ svedočila je.

Policija i tužilaštvo odmah su pokrenuli istragu koja je pokazala da je bilo nasilja, ali ne i gubitka bebe. Tačnije, nisu pronađeni dokazi da je voditeljka bila trudna. I tu je bio kraj medijskog opstanka tridesettrogodišnje voditeljke, rodom iz Kikinde, kojoj su predviđali uspešan i dug televizijski staž.

Protiv njenog bivšeg dečka nije pokrenut krivični postupak, a na slučaj je stavljena tačka kada je uplatio određenu novčanu sumu fondu Bitka za porodilište.

Posle nekoliko godina Buba Dobrosavljev pojavila se u javnosti kao predstavnik jedne političke partije, u okviru koje se bavila borbom protiv nasilja nad ženama. Imala je i pokušaje povratka pred kamere, ali svi angažmani bili su kratkog daha.

Sudeći po njenom profilu na Instagramu, zadovoljstvo je pronašla u slikarstvu, a svojevremeno je objavila i knjigu „Čarobni prsti“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs