TUGA

TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SVET: Glumica i njen izabranik kolima sleteli u reku i na mestu ostali mrtvi!

Nije im bilo spasa!

Vip priča
13:28h Autor:
TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SVET: Glumica i njen izabranik kolima sleteli u reku i na mestu ostali mrtvi!
Foto: Printscreen Youtube / Al Rojo Vivo

Glumica Adrijana Kampos iz Kolumbije, koja je kod nas poznata po ulogama u serijama “Zoro”, “Madre Luna” i “LJubav na tržištu”, doživela je strašnu saobraćajnu nesreću 3. novembra 2015. godine. Mnogobrojni fanovi širom sveta su ovu vest teško podneli, budući da je glumica važila za jednu od omiljenih i obožavanih, a i u Srbiji smo imali prilike da je gledamo u nekim od mnogobrojnih uloga.

Naime, glumica je sa svojim izabranikom Karlosom Rinkonom tražila imanje na kome bi izgradila seosku rezidenciju, ali su žurili da se vrate kući svom bolesnom jednogodišnjem sinu koga je čuvala Karlosova majka.

Karlos je zaspao za volanom i izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega su sleteli u reku. Vozilo je uletelo u provaliju duboku 25 metara, a nijedno od njih nije uspelo da se izvuče iz automobila. Policija je rekla da veruju da se par udavio u reci.

Tragična sudbina ovog para bila je još bolnija jer su planirali da se venčaju nakon što su neko vreme proveli razdvojeni, ali i zato što su kod kuće imali jednogodišnjeg sina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs