EROS RAMACOTI I MIŠEL HUNCIKER

BILI SU NAJPOZNATIJI PAR ITALIJE: Gde je danas i šta radi žena koja je zbog kulta ostala bez ljubavi? (FOTO)

Voditeljka Mišel Hunciker nedavno je u svojoj emisiji "Michelle Impossible" ugostila Erosa Ramacotija, a čak su razmenili i poljubac, što je prilično interesantno u svetlu toga da je dvojac pre dve decenije bio u braku! Ovo je italijansku javnost podsetilo na buran i dramatičan odnos koju je nekadašnji par imao.

Vip priča
Autor:
BILI SU NAJPOZNATIJI PAR ITALIJE: Gde je danas i šta radi žena koja je zbog kulta ostala bez ljubavi? (FOTO)
MIŠEL HUNCIKER, Foto: Profimedia

Lepa plavuša (45) se za čuvenog muzičara udala 1998, a bili su zajedno do 2002, iako je njihov razvod sudski okončan tek 2009. godine. Zajedno imaju ćerku Auroru, kojoj je Eros i posvetio numeru "L'aurore", a zanimljivo je da je s druge strane njegov čuveni hit "Più bella cosa" posvećen upravo Mišel.

Ova Švajcarkinja i pevač stavili su tačku na brak zbog njene pripadnosti bizarnom kultu Warrios of Light, čija je aktivna članica bila pet godina, a stroga pravila unutar ove zajednice zabranjivala su joj alkohol, pušenje, seksualne odnose, pa čak i masturbiranje kako bi navodno ostala "čista". Zanimljivo je da ju je u sam kult uvukla doktorka koja je Ramacotiju u to vreme izlečila upalu grla!

Mišel je morala da jede samo vegansku hranu, a rečeno joj je da "pica nije ništa drugo do koncentracija demonskih moći".

Ona je izdala i autobiografiju "A Seemingly Perfect Life", u kojoj se između ostalog osvrnula na ono što je prošla u ovom kultu.

"Pre sastanka smo morali da se istuširamo i oblačimo belu odeću. Uvek smo morali da skinemo cipele na pragu. Onda bi ponovo morali da peremo na ruke i da sedimo u krugu pre nego što počenmo sa seansama meditacije", napisala je.

"Seksualnost je bila životnjski instinkt, prljava i nepotrebna. Morali smo da taj instinkt podignemo na viši nivo, sublimiramo ga i pretvprimo u unutrašnju energiju", dodala je, istakavši i da je živela u uverenju da je Isusova sestra i reinkarnacija nacističke mlade.

Ona je priznala i da je do te mere bila opsednuta da je prekinula kontakt sa porodicom, prijateljama i kolegama, te da je to ugrozilo njenu karijeru. Kult je napustila u 25. godini, nakon što se razvela od Ramacotija, koji je bezuspešno pokušavapo da je odvrati od suludih ideja, a otkrila je da veruje da bi na kraju umrla da je ostala u ovoj sekti.

Voditeljka se 2014. ponovo udala i to za naslednika modne imperije Tomasa Trusardija, a sa njim je dobila ćerke Sol i Selest, ali je nedavno i na ovaj brak stavila tačku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs