rita moremo i marlon brando

RITA MORENO O BURNOJ ROMANSI SA VEČITIM ZAVODNIKOM: Maltretirao me je! Pokušala sam da se ubijem u njegovoj kući!

Slavna glumica Rita Moreno koja danas ima 90 godina progovorila je o burnoj romansi koju je imala u mladosti sa pokojnim Marlonom Brandom.

Vip priča
Autor:
RITA MORENO O BURNOJ ROMANSI SA VEČITIM ZAVODNIKOM: Maltretirao me je! Pokušala sam da se ubijem u njegovoj kući!
Foto: Profimedia

Čuvena holivudska glumica Rita Moreno (90) otkrila je da je njena osmogodišnja veza sa legendarnim glumcem Marlonom Brandom bila toliko nestabilna da je pokušala sebi da oduzme život.

Rita Moreno se gostujući u u Varietyjevom serijalu Actors on Actors kod koleginice Džesike Častajn osvrnula na romansu sa Brandom kojeg je upoznala na snimanju filma "Ljudska želja" iz 1954. godine kada je imala samo 22 godine, piše Pagesix.

"Na kraju bilo je uzbudljivo biti s Marlonom. Oh, moj Bože, bilo je uzbudljivo. Bio je izvanredan na mnogo, mnogo načina, ali bio je loš momak. Bio je loš momak kada su žene bile u pitanju. Ja sam tada bila puno drugačija osoba. Imala sam sve osobine otirača", rekla je.

Rita Moreno, Marlon Brando
foto: Profimedia

Rita Moreno je ispričala kako je Marlon tokom veze često pokušavao da je laže, ali ga je ona toliko dobro poznavala da je uvek znala kad ne govori istinu.

"Kad god bi lagao, pogledala bih ga i rekla: 'Marlone, pogledaj me.' I on bi se počeo cerekati. Čitala sam ga kao knjigu, i zato me je voleo, i zato me maltretirao na toliko načina", rekla je Moreno.

Pokušala da se ubije

"Pokušala sam da se ubijem pilulama u njegovoj kući.Nisam razumela da ako ću da ubijem ovu patetičnu, tužnu, zgaženu Ritu, ostatak Rite će takođe poći sa mnom. Izgleda da to stvarno nisam razumela. Ali to je bio pokušaj", rekla je glumica.

Nakon raskida s glumcem Rita se udala za Leonarda Gordona s kojim je dobila ćerku Fernandu.

Međutim, sa Brandom se ponovo srela 1969. godine na snimanju filma" kada je on želeo da obnove romansu.

"Ono što je zanimljivo je da je želeo da pokušamo ponovo. Sada sam bila udata. Imala sam prelepo dete, Fernandu. Nisam to želela. Ali on jeste. Izgubio je veliki deo sebe, mislim. Dobar deo njega, dobrog Marlona, kojeg je Rita volela. Bilo je vrlo komplikovano. Stvarno, stvarno komplikovano zaključila je glumica.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs