JEZIVO PROKLETSTVO PRATILO GA JE U STOPU: 1. žena završila na DROGAMA, a članovi porodice se ubijali međusobno

Sve tragedije ovog sveta zadesile su čuvenog glumca, Marlona Branda, a njegovu porodicu kao da je pratilo prokletstvo.

Celebrities
17:49h Autor:
JEZIVO PROKLETSTVO PRATILO GA JE U STOPU: 1. žena završila na DROGAMA, a članovi porodice se ubijali međusobno
Foto: Profimedia

Ljubitelje filma i pozorišta već dugo oduševljava Marlon Brando, zamišljeni genije za kojeg mnogi tvrde da je bio najveći glumac našeg vremena.

U stvarnom životu, Brando je bio autsajder: proizvod nesrećnog porodičnog života sa imidžom lošeg dečaka. Osporio je autoritet, odbio je da igra po pravilima i prkosio očekivanjima. Imao je svoje demone, svoje profesionalne neuspehe i svoje lične tragedije. Bio je povučen i misteriozan, iako je javnosti pustio uvid u svoj privatni život kada je 1994. napisao svoju autobiografiju "Pesme koje me je naučila moja majka".

Marlon Brando
foto: Profimeida

Nevolje porodice Brando započele su s Marlonovom prvom suprugom Anom Kašfi. Ona je od Marlona krila svoj pravi identitet. Znala je da Brando voli egzotične žene pa se obukla kao indijanska lepotica, iako je zapravo bila iz Vejlsa iz jedne katoličke porodice.

Venčali su se 1957. godine, pa dobili sina Kristijana 1959. i iste se godine razveli, a Ana je nakon Kristijanovog rođenja postala zavisna od alkohola i droge.

Treća žena slavnog glumca bila je Tahićanka Tarita Teripija. On je tad već imao 38, a ona 20 godina i kasnije je za nju rekao da, kad ju je upoznao, bila je naivna i priprosta. Rodila mu je četvoro dece, ali ih nikad nije doveo u Ameriku, jer je tvrdio da su previše neiskvareni i puni vere u ljude, i da bi u Americi propali.

Njihova ćerka Čajen Brando je postala model, ali je patila zbog odsustva oca iz njenog života. Loša sreća porodice Brando počela je 1990. godine.

Marlon Brando
foto: Profimeida

Tada je u dnevnom boravku Marlonove kuće na Beverli Hilsu Kristijan ubio Daga Droleta, ljubavnika svoje polusestre Čejen. Uhapšen je i osuđen na zatvorsku kaznu.

Od desetogodišnje kazne koja mu je presuđena za ubistvo s predumišljajem, u zatvoru je proveo oko pet godina.

1 / 9 Foto: Profimedia

Kristijan je na suđenju rekao da je kriv i da se sukobio sa Dagom kada mu je Čejen rekla da ju je ovaj pretukao, kao i da je pištolj opalio nesrećnim slučajem a da nije imao nameru da ga ubije.

Godinu dana pre nego je pušten na slobodu, Čejen je izvršila samoubistvo zbog depresije iz koje se nije izvukla nakon Droletove smrti. Imala je samo 25 godina kada se obesila.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs