PRIČAJU DA 26 GODINA STARIJOJ MILIJARDERKI SLUŽI KAO ROB ZA KREVET: Bivšem mužu podvalila dete, a njega "vuče za nos"

Životna priča dečka od Kris Džener, Korija Gembla postala je uzbudljiva čim je nju upoznao.

Celebrities
18:25h Autor:
PRIČAJU DA 26 GODINA STARIJOJ MILIJARDERKI SLUŽI KAO ROB ZA KREVET: Bivšem mužu podvalila dete, a njega "vuče za nos"
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kori Gembl privukao je veliku pažnju javnosti, nakon što se pre nekoliko dana pojavio sam na žurci povodom rođendana Leonarda Dikaprija. Tom ptilikom, društvo mu nije pravila 26 godina starija devojka Kris Džener, koju prati u stopu.

Mnogi komentarišu da Kori živi na račun svoje devojke, te da je zbog toga spreman da trpi apsolutno sve. Na samom početku njihove veze, mnogi su pomislili da Kori Dženerovoj služi samo kao potrčko, a njeno priznanje da ne može bez seksualnih odnosa pokrenulo je još gore spekulacije na račun njihove veze.

Kori Gembel
foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dakle, ko je čovek koji je zarobio srce Kris Džener?

Kori Gembl je afroamerička televizijska i ličnost na društvenim mrežama najpoznatija po svojoj vezi sa svetski poznatom TV zvezdom Kris Jenner. Još od veze sa Kris Džener, Kori je postao tema razgovora na internetu, što je povećalo njegovu popularnost. Sada je poznat na platformama društvenih medija, kao što su Twitter i Instagram. Njegov Instagram nalog ima više od 755.000 pratilaca, dok ga na Twiteru prati više od 26.000 ljudi. Takođe se povremeno pojavljuje u popularnoj rijaliti televizijskoj seriji "U korak sa Kardašijanovima".

Rođen je 10. novembra 1980. godine u Atlanti, gde je i odrastao i pohađao srednju školu. Nakon što je završio srednjoškolsko obrazovanje, Kori se upisao na potpuno muški koledž liberalnih umetnosti, 'Morehouse College'. Nakon što je diplomirao na 'Morehouse College' u poslovnom marketingu, ušao je u polje zabave. Nakon toga je dobio posao kod Skutera Brauna, menadžera svetski poznate kanadske pop zvezde Džastina Bibera. Kori Gembl trenutno radi kao menadžer turneje za 'SB Projects', koja je kompanija za zabavu i marketing sa punom uslugom u vlasništvu Scooter Brauna.

Kori Gembel, Kris Džener
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Veza sa kris Džener

Kori Gembel upoznao je popularnu televizijsku zvezdu na Ibici u Španiji, dok je bio na proslavi 40. rođendana popularnog italijanskog modnog kreatora Rikarda Tišija. Kori i Kris su počeli da se zabavljaju u novembru 2014. godine, a Kori je tada primećen sa Kris Džener u različitim prilikama, što je povećalo njegovu popularnost.

Godine 2015., par je viđen na proslavi 50. rođendana časopisa Cosmopolitan u "Isabel" u Zapadnom Holivudu u Kaliforniji. Kori i Kris su 2016. ulepšali 'Met Gala' i zajedno prošetali crvenim tepihom. Njegov odnos sa Kris Džener je do sada bio težak jer je par raskinuo u nekoliko navrata, da bi kasnije obnovio svoju romansu.

Kris Džener, Kori Gembel
foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

U avgustu 2018. Kris i Kori su izazvali glasine o veridbi kada je Kris viđen kako nosi ogroman dijamantski prsten. Na pitanje o prstenu, Kris je jednostavno odbio da odgovori, što je navelo medije da spekulišu o Krisovom mogućem trećem braku. Međutim, kasnije je izjavila da ne planira još jednom da šeta do oltara.

Kris nikada nije imala problem da javno govori o svojim intimnim odnosima, kao i potrebama. Knjiga koju je objavila 2011. godine, prepuna je detalja iz njenog intimnog života sa Todom Votermanom.

Kris Džener
foto: Profimedia

Naime, ona je njihovu vezu okarakterisala vatrenom,te otkrila da nisu birali vreme ni mesto gde će imati se*s. Kris u knjizi navodi da su imali odnose u kolima, na teniskom terenu, u kućici pored bazena, u garaži, na stepenicama, ukratko, gde god i kad god su stigli.

Ona je čak u jednoj emisiji pričala o sek*ualnom odnosu sa sadašnjim partnerom, te nagovestila da imaju redovne odnose, dok on za nju misli da je nezasita u krevetu.

Jedna situacija koju je opisala, može se videti samo na filmovima. Naime, njena ćerka Kloi dobila je dojavu da se partner njene majke viđa sa vatrenom crvenokosom ženom, nakon čega je počela da ga prati sa svojom drugaricom.

Kris Džener
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zatim su otišle do hotela i imale su šta da vide. Ta crvenokosa žena bila je Kris, koja se prerušila jer voli takve igrarije. Kris je jednom prilikom bila toliko izbuđena, da je morala da izbaci snimateljsku ekipu porodičnog rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" kako bi njih dvoje imali se*s. Scena se desila u kancelariji Kajli.

Ona često ističe da ne mari za kamere niti za bilo čim kada ima odnose sa svojim dečkom, dok sa svojim ćerkama često razmenjuje iskutva.

Kris Džener
foto: Profimedia

Proganjao bivše

Kori je ranije bio u vezi sa devojkom po imenu Šeri Bušanan. Njegova bivša devojka ga je 2010. optužila da je proganja, nakon čega je protiv njega dobila nalog za zaštitu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Osim ovog incidenta, Kori generalno uživa u imidžu "dobrog dečaka". U stvari, izvor je jednom otkrio da ne voli da pije ili da se zabavlja. Takođe ima reputaciju da brine o članovima porodice Kardašijan.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs