IMA SAMO 27 GODINA

AMERIČKI KOMIČAR OTKRIO KAKO JE ZAVEO NAJLEPŠE ŽENE HOLIVUDA: Njemu nije odolela ni Arijana Grande ni Kejt Bekinsejl!

Mnogi se pitaju kako mu uspeva da zavede najlepše žene današnjce s obzirom na to da se ne uklapa u standardnu predstavu zavodnika.

Vip priča
Autor:
AMERIČKI KOMIČAR OTKRIO KAKO JE ZAVEO NAJLEPŠE ŽENE HOLIVUDA: Njemu nije odolela ni Arijana Grande ni Kejt Bekinsejl!
Pit Dejvison, Foto: Profimedia

Tokom gostovanja u emisiji Saturday Night Live, rijaliti zvezda Kim Kardašijan se pred kamerama u jednom skeču poljubila s komičarem Pitom Dejvidsonom. Nakon toga, viđeni su kako se drže za ruke tokom vožnje u zabavnom parku. Mnogi su odmah na mrežama reagovali i pisali da su zajedno, s obzirom na reputaciju ovog mladog glumca.

Dejvidson je do sada osvojio srce dve decenije starije britanske glumice Kejt Bekinsejl, bio je u vezi sa pop zvezdom Arijanom Grande, sa manekenkom Kajom Gerber, zatim sa zvezdom "Bridžertona" Fibi Denevor, zaveo je i ćerku čuvenog Larija Dejvida Kezi Dejvid...

Kako je svojevremeno sam Pit objasnio, on nema neku posebnu tajnu, već je samo otvoreno kad mu se neko svidi: "Ja sam vrlo, vrlo iskren. Mislim da mnogo ljudi predstavljaju verziju sebe kakvi bi voleli da budu, ali to se vremenom razotkrije. Ja samo budem u fazonu "Hej, ja sam lud. Ovo su moji problemi. Ovo ja radim. Ovo je moj terapeut. Dešava se ovo", pričao je u jednoj radijskoj emisiji.

Objasnio je i da ne igra igre: "Ako mi se sviđaš, stvarno mi se sviđaš. Igranje igara u ljubavi samo stvara anksioznost i mnogo stresa, a već ima dovoljno toga – ključ je u komunikaciji", pričao je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs