nakon trilogije sve mu je krenulo

NA TOME SAM JAKO ZAHVALAN: Džejmi Dornan otkrio nepoznate detalje o svom životu! (FOTO)

Svetsku slavu Džejmi Dornan stekao je ulogom Kristijana Greja u erotskoj trilogiji "50 nijansi", a uprkos činjenici da je filmska kritika pokopala sva tri filma, danas nimalo ne žali zbog svoje odluke

Vip priča
09:23h Autor:
NA TOME SAM JAKO ZAHVALAN: Džejmi Dornan otkrio nepoznate detalje o svom životu! (FOTO)
Džejmi Dornan, Foto: Profimedia

U razgovoru za britansko izdanje magazina GQ, Dornan se osvrnuo na trilogiju "50 nijansi" koja ga je katapultirala u holivudsku stratosferu rekavši kako nije učinila nikakvu štetu njegovoj karijeri.

'Bio sam deo filmske franšize koja je zaradila više od jedne milijarde dolara i ni po čemu nije učinila štetu mojoj karijeri. Ne stidim se da kažem da je trilogija '50 nijansi' u finansijskom smislu transformisala moj život i život moje porodice. Zbog toga ću uvek biti zahvalan', izjavio je glumac rodom iz Severne Irske.

'Iako su kritičari imali štošta negativnog da kažu o filmovima, fanovima knjiga su se se svideli. Ipak, imam problem s tim što celu franšizu brojni vide kao šalu. Svi koji su učestvovali na stvaranju trilogije, uključujući mene, naporno su radili i dali sve od sebe', rekao je.

Nakon premijere poslednjeg nastavka trilogije 2018. godine,Dornan je priznao kako je osećao ogroman pritisak da svetu dokaže svoj glumački talenat.

'Kad god bi snimio neki film u medijima bi uvek naglasili kako je to nešto najbolje što sam uradio nakon '50 nijansi'. Još uvek imam osećaj da moram da se dokazujem i da plaćam cenu svoje odluke da glumim u trilogiji', priznao je.

Pre nego što se u potpunosti posvetio glumačkoj karijeri, Dornan je za život zarađivao kao model kraseći modne kampanje brojnih poznatih brendova poput francuskog Diora i kelvina Klajna.

Za britanski GQ priznao je kako je se u tom periodu pred devojkama pretvarao da je pejzažni arhitekta jer se stideo svoje karijere modela.

'Nisam voleo da budem model i dan danas ne volim kada me neto fotografiše jer mi je to potpuno čudno i neprirodno. Nije zabavno kada vam neko stalno govori kako da pomerate glavu', otkriva zvezda '50 nijansi'.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs