BRAVO!

IMAMO LEPE VESTI: Džef Bridžis pobedio rak i koronu! (FOTO)

Oporavak Džefa Bridžisa ne teče po planu, popularni glumac uprkos vakcini koju je primio nedavno zarazio se virusom Kovid 19.

Vip priča
Autor:
IMAMO LEPE VESTI: Džef Bridžis pobedio rak i koronu! (FOTO)
Džef Bridžis, Foto: Profimedia

Čuveni glumac Džef Bridžis svojevremeno sa javnošću je podelio istinu o svom zdravstvenom stanju. Glumac je tada priznao da boluje od raka limfe, vrlo teške i podmmukle bolesti, a nedavno njegovo zdravstveno stanje poprilično se zakomplikovalo.

Na svom sajtu Bridžis je otkrio da je tokom hemoterapije saznao da je pozitivan na virus korona, što ga je potpuno rasturio.

- Kovid me je potpuno rasturio, ali sam dvostruko vakcinisan i sada sam mnogo bolje - rekao je glumac.

Džef Bridžis (71) koga publika pamti po ulozi Djuda u filmu 'Veliki Lebovski' iz 1998. godine rekao je i da je njegova supruga bila pozitivna na pomenuti virus, međutim njena hospitalizacija trajala je pet dana, dok je Bridžis u bolnici proveo pet nedelja zbog komplikovanog zdravstvenog stanja.

- Razlog zbog kojeg sam bio toliko dugo je taj što mi je imuni sistem bio pogođen hemoterapijom. Moj ples sa kovidom bio je takav da mi se rak čini kao mačiji kašalj - opisao je svoje stanje čuveni glumac.

Takođe je otkrio da je imao trenutke 'ogromnog bola' u kojima bi celu noć vikao.

- Ova igra smrti mi je donela pravi dar - život je kratak i lep. Ljubav je svuda oko nas i dosputna je uvek - zaključio je glumac, čiji oporavak sada teče u bolje pravcu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs