O NJEMU SAMO REČI HVALE

ŠER PRVI PUT PROGOVORILA O VELIKOJ LJUBAVI: Kad me on pozove, gde god da sam, dolazim! (FOTO)

Šer je po prvi put otvoreno progovorila o svojoj vezi sa glumcem Valom Kilmerom, nakon objavljivanja dokumentarca o njegovom životu.

Vip priča
Autor:
ŠER PRVI PUT PROGOVORILA O VELIKOJ LJUBAVI: Kad me on pozove, gde god da sam, dolazim! (FOTO)
Val Kilmer i Šer, Foto: Profimedia

U novom intervjuu za magazin Pipl pevačica i glumica govorila je o jedinstvenoj Kilmerovoj ličnosti, njegovoj lepoti i talentu, priznajući da je on istovremeno i "razdražljiv i histeričan", ali i dalje "drugačiji od svih koje je ikada poznavala".

Dve zvezde srele su se na rođendanskoj žurci 1981. i odmah se sprijateljili. Za godinu dana, drugarstvo je preraslo u ljubav, iako je Šer 13 godina starija od Kilmera.

"Zvali smo jedno drugo Sid i Etel. Val nije želeo da me zove 'Šer', a ja njega 'Val'. Zvali smo se Valus Maksimus i Šerus Reprimandus. Naravno da je on bio Maksimus", kaže Šer.

ISPIJENO LICE, TANAK STRUK I OŠTRE CRTE LICA: Sličnost između Donatele Versaće i njene ćerke će vas šokirati! (FOTO)

Val Kilmer
foto: Profimedia

Bili su zajedno od 1982. do 1984.

"Bio je tako mlad. Da li je imao 22 godine? Koliko sam imala ja? Ne znam. Trideset i nešto. Tada je to bilo važnije nego danas. Da nisam izlazila sa mlađim muškarcima, nikada ne bih ni imala romansu. Mlađi muškarci nisu se plašili starijih žena, ali stariji muškarci u mojoj starosnoj kategoriji, jesu", kaže pevačica.

U početku ju je privuklo to što su se "konstantno smejali istim stvarima", kao i njegov upečatljivi izgled.

"Naš smisao za humor i šta smo izvlačili jedno iz drugog, bilo je više nego što sam ikada imala s bilo kim likom. On bi samo krenuo i morali biste da budete spremni. I bio je tako lep. Išlo je od lude zaljubljenosti i histeričnog smeha do uzajamnog poštovanja", ispričala je Šer.

Iako je imala mnogo više iskustva u industriji zabave, Šer kaže da joj je Kilmer pomogao da izgradi samopouzdanje u poslu. Njihova veza evoluirala je s vremenom, pa čak i posle raskida, ostali su prijatelji koji su međusobno cenili jedno drugo.

Kilmer se kasnije oženio glumicom Džoan Vejli, u martu 1988. godine, s kojom je dobio dvoje dece, ali se par razveo 1996.

Šer je bila u romantičnim vezama sa brojnim poznatim ličnostima, među kojima su Tom Kruz, Bon Džovi, Riči Sambora, Džin Simons i čuveni njujorški proizvođač đevreka Rob Kamileti, koji je bio 18 godina mlađi od nje.

NIKOL KIDMAN PROGOVORILA ZBOG ČEGA JE ŽELELA DA IMA DESETORO DECE: Nije mi dat taj izbor! (FOTO)

Ona je videla dokumentarac i mnogo joj se dopao.

"On je kretivniji od svih koje znam i hrabro je to uradio na način na koji je uradio. On je umetnik. Može da bude i derište, ali ćete mu oprostiti. Oprostili biste mu sve. Čak i kad sam bila ljuta i dalje je bilo radosti. Kad on pozove, gde god da sam, dolazim", ispričala je ona.

Nakon što je pogledala dokumentarac, napisala mu je: "Valus Maksimus, žao mi je ako sam ikada uradila nešto da te iznerviram ili povredim tvoja osećanja. Volim te, a tvoj dokumentarac je sve... Volim stvari koje su me nervirale, koje su me činile zadivljenom, povređenom, iznenađenom. Ti si hrabar i više nego briljantan. Etel".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs