O OVOME SVI PRIČAJU

DRUGARI, DRŽITE GAĆE, VAŠA NAJVEĆA NOĆNA MORA SE VRAĆA: Jovana Jeremić ponovo napravila pometnju na društvenim mrežama!

Objave voditeljke ovih dana su glavna tema

Vip priča
17:55h Autor:
DRUGARI, DRŽITE GAĆE, VAŠA NAJVEĆA NOĆNA MORA SE VRAĆA: Jovana Jeremić ponovo napravila pometnju na društvenim mrežama!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Voditeljka Jovana Jeremić, proteklih dana je odmarala na crnogorskom primorju, ali je bila i te kako aktivna na društvenim mrežama. Svakodnevno je sa fanovima delila magične prizore, ali ono što je mnoge više zaintrigiralo su opisi ispod fotografija. O ove dve objave se u proteklih nekoliko dana najviše govori:

"Volim čiste ribe i čiste ljude"

U jednoj od objava je otkrila i koja joj je omiljena riba, čuvena morska - orada.

"Moj OTAC UPECAO. ORADE. Miodrag je PECAROŠ VELIKI. Svi koji me poznaju, čak i površno, znaju da ja najviše volim da jedem ribu. Morsku i plavu. Ovo je moja srž. Orada, brancin, oslić i škarpina. Od rečnih, pastrmka. NIKADA NE JEDEM: ŠARANA, SOMA, nijednu masnu ribu koja kao svinja prevrće po mulju i svaštojed je. VOLIM ČISTE RIBE I ČISTE LJUDE. ČISTE RIBE JEDEM, a čiste ljude mazim, pokrivam i volim."

Šifrovane poruke

U poslednje vreme Jovana često ističe koliko ceni časne ljude, ali i svoje uspehe. Preko objava, Jovana često šalje poruke svojim protivnicima, ističući da je ne mogu pokolebati.

Jedna se posebno istakla. Pozirajući u crvenom kupaćem kostimu, izvajanog tela, napisala je:

"Ono kad su mi rekli da ne mogu i da od mene nikad nece biti HIGH. Dok su oni pričali o meni, ja ih prestigoh. RADEĆI NA SEBI. Drugari, držite gaće, HANIBAL ANTE PORTAS. BUDITE SE. VAŠA NAJVEĆA NOĆNA MORA SE VRAĆA. NIKAD GORA. NOĆNA MORA KOJA NE PROLAZI."

U trenutku kada se priča koje je Jovanino sledeće poslovno angažovanje (spominjao se Pink), ova objava je sugestivna. Kome je tačno upućena ova poruka, ne znamo, ali jedino je sigurno da je ovim voditeljka najavila povratak i za neke ljude neće biti prijatno iskustvo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs