U JOVANINOM STILU...

JOVANA JEREMIĆ DESETKOVALA POJAM SKROMNOSTI, ONA SE NE ZAUSTAVLJA: Ja sam kombinacija Merilin Monro i Džeki Kenedi! FOTO

Poznata voditeljka, koja je sve češće i češće u žiži javnosti zbog svojih provokativnih izjava - još jednom je podigla prašinu objavom na Instagramu

Celebrities
Autor:
JOVANA JEREMIĆ DESETKOVALA POJAM SKROMNOSTI, ONA SE NE ZAUSTAVLJA: Ja sam kombinacija Merilin Monro i Džeki Kenedi! FOTO
Foto: Kurir/Vladimir Šporčić

Na Jovanu Jeremić se i te kako može primeniti ona krilatica da je jedni vole, drugi mrze, kao i da niko nije ravnodušan. Svakako, ono što se voditeljki ne može osporiti - je sposobnost da šokira i podeli javno mnjenje. To je učinila i ovoga puta.

Njene izjave se prepričavaju danima i pune novinske stupce, pri čemu jedni ističu da je potpuno u pravu, a drugi da priča besmislice, treći da im je smešna, četvrti da je iritantna. Ali, Jovana je očito shvatila osnovnu lekciju iz marketinga - SVAKI MARKETING JE DOBAR MARKETING!

Ni loši komentari, ni prozivke, niti razne kvalifikacije njenog lika i dela nisu pokolebali Jovanu da nastavi u svom stilu, te je na društvenim mrežama opisala svoj karakter u jednoj rečenici koja je ponovo izazvala podeljene reakcije javnosti.

- Šta se dobije kada se ukrste boja i šarm Merilin Monro sa formom i inteligencijom Džeki Kenedi? Jovana Jeremić - napisala je voditeljka ispod poslednje fotografije na Instagramu.

Podsećanja radi, ona je nedavno napustila Hepi televiziju na kojoj je vodila Jutarnji program, kako bi se posvetila odgajanju ćerke Lee, a zatim dobila na poklon stan, kako se predpostavlja, od medijske kuće sa kojom je sklopila ugovor za novi angažman, o kome još uvek nije javno progovorila.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs