ŽIVOT GA NIJE MAZIO

KAO DETE IMAO JE DISKLESIJU, KASNIJE UPAO U KANDŽE DEPRESIJE, A ONDA GA PORODICA SPASLA: Životna priča Džejmsa Midltona

Uvek bira reči kada daje izjave o porodici, jer on vodi potpuno drugačiji život

Vip priča
09:42h Autor:
KAO DETE IMAO JE DISKLESIJU, KASNIJE UPAO U KANDŽE DEPRESIJE, A ONDA GA PORODICA SPASLA: Životna priča Džejmsa Midltona
Foto: Profimedia

Džejms Midlton (34), brat Kejt i Pipe Midlton je najmlađi dete u porodici Mildton. Oduvek je bio u senci poznatih sestara i najmisteriozniji član poznate porodice.

Školovao se na Univerzitetu u Edinburgu, ali ga nije završio.Danas je uspešan biznismen, te u svom vlasništvu ima kompaniju za proizvodnju maršmelou kolačića.

Pažnja medija mu nikada nije prijala, pa je u vreme kada su Kejt Midlton i princ Vilijam započeli svoju ljubav, Džejms je danima skrivao novine od nje kako je neki od naslove ne bi povredili.

Život nije mazio Džejmsa Midltona!

Kada je bio dete dijagnostikovana mu je disleksija, a kasnije je upao u kandže depresije zbog koje je izbačen sa studija.

Džejms je govorio kako ga je Kejtina popularnost stavila pod lupu javnosti i to je činilo da se oseća pritisnutim sa svih strana. Zbog toga je jedno vreme isključio porodicu iz svog života.

Džejms Midlton
foto: Profimedia

Depresiju je nazvao rakom uma:a iskreno je progovorio kako se poslednjih godina borio s depresijom i teskobom.SPASL

"Depresija je ono što vas drži u krevetu, a teskoba čini da se osećate krivim što ste tamo."

U razgovoru za britanski Telegraph otkrio je jednom kako ga je sestra Kejt, ali i ostatak porodice spasili tako što su ga odveli na psihijatrijsko lečenje.

– Ništa nisam mogao raditi, nisam mogao spavati, čitati, jesti… Povukao sam se u sebe. Mislim da sam tada, pre nekoliko godina, dotakao najnižu tačku u životu – rekao je Džejms.

Otkrio je i kako je imao suicidne misli pre nego što je započeo proces jednogodišnje terapije, u kojoj su povremeno učestvovale Kejt, majka Kerol, otac Majkl i sestra Pipa.

Privatni život

Njegova velika ljubav bila je medijska zvezda Dona Er, s kojom se zabavljao od 2013. do februara 2018. godine kada je Dona objavila raskid.

Danas je Džejms u srećnoj vezi sa Francuskinjom Elizi Tevent, koju je zaprosio 2019.

Par se upoznao u jednom londonskom baru 2018. a zajednički život započeli su u oktobru 2019. Elizi je Džejmsu mnogo pomogla u borbi sa depresijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs