KONTROVERZNA

PRAVILA JE HAOS, KARIJERU JOJ OBELEŽILI SKANDALI: Pričalo se da je koleginici preotela muža, potukla se u emisiji!(FOTO)

Svi su je najbolje upoznali kada je učestvovala u rijalitiju

Vip priča
Autor:
PRAVILA JE HAOS, KARIJERU JOJ OBELEŽILI SKANDALI: Pričalo se da je koleginici preotela muža, potukla se u emisiji!(FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/JasminaMedenica

Pevačica i glumica Jasmina Medenica više puta se našla u centru medijske pažnje zbog skandala koje je pravila, posebno tokom trajanja rijalitija “Farma” u kom je učestvovala.

Ona se u jednoj emisiji čak i potukla sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi sa kojom nije bila u dobrim odnosima, te pokazala da joj ni fizičko nasilje nije strano.

Ipak, i mnogo pre nego što je učestvovala u popularnom rijalitiju Jasmina je bila u centru skandala i to zbog ljubavi.

Naime, ona je svojevremeno uplovila u vezu sa režiserom i bivšim mužem glumice Snežane Savić, Dragoslavom Lazićem.

-Ludo sam volela samo jednog muškarca u životu. Kada smo se razišli toliko mi je bilo teško da sam poželela da odem negde i da se nikad ne vratim. Taj muškarac je bio Dragoslav Lazić, bivši suprug glumice Snežane Savić. Kada su se oni razvodili, Dragoslav i ja smo se upoznali i to je bila prava ljubavna bajka, kakvu svaka žena može samo da poželi. Uvek ću ga voleti. Živeli smo osam godina zajedno. Iz te veze i strasti su nastale sve moje uloge. On je u neku ruku bio i srećan da nije sa Snežanom jer oni to nisu imali. Dragoslav mi je svako jutro ostavljao poruku na jastuku sa ružom na kojoj je pisalo: „Volim te najviše“ – otkrila je u jednom intervjuu, prenosi Blic.

Iako se pričalo da je upravo ona bila uzrok razvoda popularnog para, Jasmina je to oštro demantovala.

-Oni su se sudski razveli, a ja sam ga ubrzo posle toga upoznala. Ne želim da se plasira priča da sam ja rasturila njihov brak jer to nije istina – pričala je Medenica tada.

Kako ni njena ljubav sa Lazićem nije potrajala, ispričala je i zbog čega se to desilo.

-Pukla je od ljubavi. Nismo mogli više da podnesemo tu strast i želju da stalno budemo zajedno. Tako nešto se desi samo jednom u životu. Ljubav je čudo. Vrela krv je opsesija koju malo ko doživi na pravi način u životu – ispričala je Medenica, piše pomenuti medij.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs