Tuga ne prolazi

GOCA ŠAULIĆ DVE GODINE NAKON ŠABANOVE SMRTI: Počele su da se dešavaju lepe stvari!

Posle velike tragedije i tuge koja uvek ostaje u srcu, dešavaju se i te lepe stvari, sve je to život koji ide sada na drugi način, ali moramo ga ispoštovati, rekla je udovica Šabana Šaulića

Vip priča
Autor:
GOCA ŠAULIĆ DVE GODINE NAKON ŠABANOVE SMRTI: Počele su da se dešavaju lepe stvari!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Gordana Šaulić, udovica legendarnog pevača Šabana Šaulića, pohvalila se lepim stvarima koje joj se dešavaju, ali i dalje sve je pod senkom tragedije koja je njenu porodicu zadesila pre dve i po godine.

- Počele su da se dešavaju lepe stvari, postaću krajem meseca prabaka, stiže princeza - počela je Goca Šaulić i dodala:

- Posle velike tragedije i tuge koja uvek ostaje u srcu, dešavaju se i te lepe stvari, sve je to život koji ide sada na drugi način, ali moramo ga ispoštovati.

Gordana se potom osvrnula na posthumna priznanja njenog supruga.

Šaban Šaulić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Znače mi nagrade koje Šaban prima, to je dokaz da ga milioni ljudi nikad neće zaboraviti i da je ostao poštovan i cenjen, kao što je i bio. Ali uvek mi je velika tuga što on nije lično tu da primi ta priznanja.

Svesna talenta koji je njen suprug posedovao, Goca kaže da ne želi da bude lažno skromna.

- Ja ne mogu da budem skromna, te vokalne sposobnosti i taj orkestar u grlu to se neće roditi. Ali ima momaka koji pevaju negde, na neki blizak način mogu da donesu njegove pesme, ali im je greška što pokušavaju da budu drugi Šaban, treba da pevaju svojim glasom, da ne imitiraju - objasnila je Goca, a prenosi Star.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs