POGLEDaJTE O KOME JE REČ

Srećna i VERENA: Lana Del Rej napokon otkrila ko je LJUBAV njenog života! (FOTO)

Nakon što se otkrilo da se pjevačica pre nekoliko meseci verila za kantri pevača, sada je on svetu pobedonosno objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju.

Vip priča
Autor:
Srećna i VERENA: Lana Del Rej napokon otkrila ko je LJUBAV njenog života! (FOTO)
Lana Del Rej, Foto: Profimedia

Pevačica Lana Del Rej prošle je godine raskinula vezu s policijskim službenikom Šonom Larkiinom i odmah se bacila na upoznavanje nove potencijalne ljubavi. Krajem leta na aplikaciji za upoznavanje našla je kantri pevača Klejton Džonsona s kojim je očito odmah kliknula pa su se strasti među njima vrlo brzo rasplamsale.

Prvo su se počeli da se prate na Instagramu, što su njihovi fanovi odmah primetili i počel je da se šuška da se nešto tu dešava. Vrlo brzo je na Džonsonovom Instagramu usledila fotka prvo Laninog stopala, a fanovi su komentarisali da znaju čije je to stopalo jer je vrlo karakteristično.

Sada su se oboje ohrabrili vezu proglasiti zvaničnom pa je pevač brže-bolje objavio fotku na kojoj zajedno poziraju i napisao "Srećan mi rođendan". Naime, pevač je napunio 32 godine, dok je njegova verenica od njega starija tri godine.

Čak nekoliko izvora bliskih paru potvrdilo je za magazin Pipl da su muzičari vereni, a to je bilo očigledno i zbog masivnog vereničkog prstena koji je Lana imala tokom nastupa u šou Džimija Falona. Osim toga, Klejton je više puta na Laninom profilu ostavio nekoliko koketnih komentara.

Inače, Klejton je deo muzičkog tria "The Johnsons" sa svojom braćom, a u bendu svira gitaru i jeva. Grupa nije objavila pjesmu od 2017. godine, kad su izbacili singl "Call Whenever".

Lana iza sebe ima već nekoliko propalih veza i to s različitim profilima muškaraca. Osim što je bila s policajcem, zabavljala se i sa škotskim pevačem Bari-Dćejmsom O Nilom, italijanskim fotografom Frančeskom Karozinijem.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs