BIOGRAFIJA

Posle ljubavnih brodoloma sreću pronašla kraj 16 godina mlađeg partnera: Buran život najplaćenjeg modela devedesetih!

Hajdi Klum iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost, ali čini se da je konačno pronašla sreću...

Vip priča
Autor:
Posle ljubavnih brodoloma sreću pronašla kraj 16 godina mlađeg partnera: Buran život najplaćenjeg modela devedesetih!
Foto: Profimedia

Svojom lepotom je zadivila ceo svet, a odličnim poslovnim potezima je zaradila milione i našla se na Forbsovoj listi najplaćenijih žena na svetu.

Osim što je uspešna poslovna žena, Hajdi Klum (47), je i majka 4 dece. Iako su joj na poslovnom planu cvetale ruže, ljubavni život je bio turbulentan za manekenku.

Nakon brojnih loših izbora, udala se za pevača Sila, ali ni ova veza nije potrajala. Nakon sedam godina braka stavila je tačku na ovaj odnos zbog njegovog neverstva, ali je smogla snagu i krenula dalje. Danas je srećna i uživa u zagrljaju 16 godina mlađeg pevača Toma Kaulicija.

Koliko je istinita izreka da jabuka ne pada daleko od drveta vidljivo je u životnom primeru Hajdi Klum koja je rođena u porodici gde je posvećenost estetici bila svakodnevna pojava, pošto su njeni roditelji zarađivali tako što su ulepšavali druge ljude. Ginter Klum bio je direktor kozmetičke kuće kada je sa frizerkom Ernom 1. juna 1973. godine dobio devojčicu svetlog tena. Mala Hajdi na svet je došla u gradiću Bergiš Gladbah, nedaleko od Frankfurta.

Životna priča Nede Arnerić: Borba sa depresijom, 3 braka bez dece, a smrt najveće ljubavi nikada nije prebolela!

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Njeno detinjstvo nije bilo neobičnije u odnosu na vršnjake, s tim što se na pragu puberteta svojim lepim licem izdvajala od ostalih. Malo pre srednjoškolske mature, drugarica Kerin nagovorila ju je da popuni kupon kojim se prijavljuje za modno takmičenje čija je pobednicu čekalo ekskluzivno učešće u tada popularnom TV šouu kod Tomasa Gošalka. Hajdi je pobedila u konkurenciji od 25.000 prijavljenih devojaka i već tada dobila ponudu da potpiše ugovor koji je obavezuje da će se baviti manekenstvom. Iako je planirala da nakon mature upiše Višu školu za modne dizajnere, Hajdi je parafirala ugovor vredan 300.000 dolara i zakoračila u svet modelinga.

S obzirom na to da je ušla u šou-biznis mašinu, Hajdi je morala da prihvati činjenicu kako biti popularan podrazumeva i deliti privatnost sa javnošću, a detalji iz njenog ljubavnog života oduvek su predstavljali mamac za medije. Prvu vezu ozvaničenu brakom Hajdi je imala 1997. godine, kada se udala za stilistu Rika Pipina. Sreća nije dugo trajala, pa su se rastali 2002. godine.

Nedugo nakon razvoda, Hajdi se upustila u vezu sa Flaviom Briatoreom, tadašnjim direktorom Renoovog tima u Formuli 1. U maju 2004. godinena svet je donela prvo dete, devojčicu Helenu, koja je dobila nadimak Leni.

Nakon njegove smrti, zarekla se da se nikad više neće udavati: Ljubavna priča koja sve ostavlja bez daha! (FOTO)

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Međutim, još za vreme trudnoće sa Leni, nemačka manekena je započela vezu sa slavnim britanskim muzičarem Silom. Briatore je brzo nestao iz njenog života, a njen novi dečko prihvatio je Leni kao rođenu ćerku.

Hajdi i Sil venčali su se 10. maja 2005. godine, a svečana ceremonija organizovana je na jednoj od prelepih meksičkih plaža. Iste godine dobili su sina Henrija, a godinu dana kasnije Hajdi je rodila još jednog dečaka, Džonana. Njihova porodica 2009. godine postaje jača za još jednog člana, kada se atraktivna manekenka porodila četvrti put podarivši Silu ćerkicu po imenu Lua.

Manekenka i pevač važili su za skladan par, a u u medijima su ih često opisivali kao lepoticu i zver. Delovalo je kao da ne postoji ništa što bi moglo da uzdrma njihovu vezu, pa je zbog toga informacija kako se nakon sedam godina braka razilaze delovala gotovo neverovatno. Još neverovatnija bila je činjenica da je razlog njihovog razlaza pevačevo neverstvo.

Mediji su izveštavali kako je Hajdi odluku o rastanku donela nakon što je otkrila da njen partner već izvesno vreme uživa u avanturi sa dadiljom njihove dece.

Udavala se 5 puta, imala duplo više ljubavnika: Da se opet rodim, živela bih isto! Ne žalim ni za čim!

Hajdi Klum
foto: Profimedia

"Iako smo uživali u sedmogodišnjem braku koji je bio ispunjen ljubavlju, nakon dugo razmišljanja odlučili smo da se rastanemo. Imali smo puno poštovanja između sebe i nastavićemo da se volimo, ali smo se ipak udaljili jedno od drugog ", stoji između ostalog u izjavi bivših supružnika.

Par se razveo 22. januara 2012. godine, a manekenka se nakon ljubavnog kraha prvi put oglasila u medijima u intervjuu za februarsko izdanje Elle magazina. "Osećam se kao da se nalazim u samom vrtlogu tornada. Emocije koje je izazvao razvod su baš poput tornada. Teško je, ali i to je život", rekla je.

U septembru iste godine, utehu je pronašla u tadašnjem telohranitelju Martinu Kristenu, momkom za koga je Sil tvrdio da ga je sa njim varala još dok su bili u braku.

"Jadno je što Hajdi spava s nekim ko joj je na platnoj listi. Tako samo dokazuje da nema stila. Nisam očekivao kako će posle mene postati časna sestra, ali ipak bi trebalo da misli na osećanja naše dece. Sigurno je imala aferu sa telohraniteljem i dok smo živeli zajedno s obzirom na to da je on njen bodigard već četiri godine", izjavio je tada pevač.

Nedugo pošto su svetski mediji počeli da objavljuju paparaco fotografije na kojima je Hajdi zadovoljna u društvu novog frajera, poznata plavuša istakla je kako je nova vezi čini zadovoljnom.

Kupovao zamkove i lobanje, maltretirao žene, bacio milione dolara: Skandalozan život Nikolasa Kejdža! (FOTO)

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Nakon dve godine veze i ovoj ljubavnoj priči je došao kraj. Nakon Martina, zabavljala se kratko i sa trgovcem umetnina Vitom, sa kojim je raskinula 2017. godine.

Nakon ovog raskida, čini se da joj se sreća konačno osmehnula. Iste godine upoznaje pevača Toma Kaulicija kojem je izgovorila i sudbonosno da, 2019. gone na svečanoj ceremoniji na italijanskom ostrvu Kapri.

Ni Tomu ovo nije prvi brak, pre Hajdi bio je dve godine ubraku sa manekenkom Rijom Somerfeld.

Ono što je privuklo veliku pažnju javnosti je razlika u godinama. Tačnije, Hajdi je od Toma starija 16 godina.

Iako zbog velike razlike u godinama mnogi nisu verovali u njihovu ljubav, na poslednjim fotografijama slavna manekenka i pevač izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana.

Iza sebe ima 2 propala braka, 9 dece i skandal koji mu je uništio karijeru: Druga žena otkrila jezive stvari o glumcu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs