zvezda serije beverli hils 902010

Tori Speling napokon pobedila komplekse i ućutkala hejtere: Godinama sam ih preklinjala da promene moj izgled! (FOTO)

Glumica se otvorila po pitanju nesigurnosti u svoj izgled i ružnim komentarima na račun izgleda kojih se naslušala kao tinejdžerka.

Vip priča
Autor:
Tori Speling napokon pobedila komplekse i ućutkala hejtere: Godinama sam ih preklinjala da promene moj izgled! (FOTO)
Tori Speling, Foto: Profimedia

Iako je rođena kao jedna od onih koji imaju sve, glumica Tori Speling (47) što je starija to se više otvara o borbama i problemima koje je doživljavala u životu. Postala je poznata po ulozi Done Martin iz serije Beverli Hils 90210, koju je dobila sa 16 godina, zahvaljujući ocu producentu Aronu Spelingu. Iako je to bilo pre 30 godina, Tori je i tada doživljavala zlostavljanje koje je i danas više nego aktualno - zlostavljanje na internetu i putem anonimnih komentara. Zbog njih je dugo patila i nije prihvatala svoj izgled.

"Tata mi je uvek govorio: 'Oči su ti ogledalo duše'. Nikad to nisam zaboravila. Zbog toga otac bi retko dopustio da njegovi glumci nose sunčane naočare", započela je podužu objavu Tori, spomenuvši svog pokojnog oca. Uprkos svemu što joj je otac govorio, glumica je u mladosti "mrzela svoje oči".

Počela je da glumi u vrlo popularnoj seriji u svojim formativnim godinama.

Životna priča najbogatije princeze Holivuda: Ništa nije moglo da je pripremi za život koji joj je sudbina namenila! (FOTO)

"Internetski trolovi (da i tada smo ih imali) zvali su me žabom. Bilo je teško svoje formativne godine provesti pod mikroskopom. Godinama sam preklinjala šminkere, na svojim filmovima i emisijama da mi smanje oči. Zbog izgleda sam plakala u prikolici za šminku", prisetila se Speling.

Kako je savladala komplekse?

Uz fotografiju iz serije Beverli Hils, objavila je i jednu noviju, kao i naslovnicu časopisa "Rolling Stone". Za tu poslednju rekla je da joj je pomogla da vrati samopouzdanje. "Moje su oči stvorile tu sliku. Pokazale su emociju koju sam osećala u duši", opisala je naslovnicu na kojoj su rekonstruirali scenu iz kultnog filma "Psiho".

OBJASNILA JE DA JE NAKON GODINA I GODINA ČITANJA UVREDLJIVIH I BOLNIH KOMENTARA STVORILA ODBRAMBENI MEHANIZAM - KAMERI POKAZUJE SAMO JEDNU STRANU LICA.

"Mnogi pitaju zašto pokazujem samo jednu stranu. Da to je izbor. Moj izbor. Jer je ranjiva, nevina i uzbuđena devojka pokazala svoje celo lice sa 16 godina i živu su je poeli. Izbore o mom izgledu donosili su bezimeni ljudi, bez lica. Ali reči ne možete odčitati. Sajber buling je postojao i tada, a sada je gore nego ikada", zaključila je Tori.

Baš zbog toga upozorila je svoje obožavatelje da promisle pre nego što komentarišu nečiji izgled. "Sledeći put kad poželite da komentarišete nečije lice, telo ili izbore, zapamtite da ih ne znate. Oni ne znaju vas. Ali njihova će duša pamtiti taj ružan komentar. Ostaće utisnut u njih. Naše sećanje ne može zapamtiti fizičku bol, ali sećamo se one emotivne, verbalne i ispisane boli", upozorila je glumica. Dodala je kako sada voli svoje oči, zbog njih je jedinstvena i baš zato retko kad nosi sunčane naočare.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs