Uspeli u Holivudu

Svetski frajeri koji se ne mogu pohvaliti visinom preko 175 cm (FOTO)

Robert Dauni Džunior, Džered Leto, Džejson Stejtam, Mark Volberg su neki od najpoželjijih holivudskih glumaca, međutim, iako su slavni i bogati, ipak im nešto nedostaje - malo viši stas
Vip priča
21:06h Autor:
Svetski frajeri koji se ne mogu pohvaliti visinom preko 175 cm (FOTO)
Foto: Reuters

Oni su poznati, bogati, miljenici žena širom sveta, ali ne mogu da se pohvale visokim stasom, jer niko od njih nije viši od 175 cm.

Robert Dauni Džunior, 175 cm

Slavni američki glumac je u dugogodišnjem braku sa suprugom Suzan, koja je visoka 160 cm.

Džejson Stejtam, 175 cm

Ovaj akcioni junak je po mnogima najpoželjniji muškarac Holivuda, ali on ima oči samo za svoju devojku, Rouzi Hantington Vajtli, visoku 175 cm.

Mark Volberg, 173 cm

Ovaj holivudski veteran je bio miljenik i filmskih kritičara i obožavateljki, a u braku je sa Reom Duram, koja je visoka 175 cm.

Džerad Leto, 175 cm

Zgodni američki glumac i ovogodišnji dobitnik Oskara je navodno u vezi sa Lupitom Najongo, visokom 165 cm, a nekada je bio i sa Kameron Dijaz, visokom 176 cm.

Čarli Šin, 175 cm

Holivudski "zli dečko" često se hvalio centimetrima, ali ne onima visine. Bio je u dugogodišnjem braku sa Deniz Ričards, visokom 168 cm.

A koje poznate dame su više od 175 cm saznajte OVDE.

Tom Kruz, 170 cm

Holivudskog veterana su često prozivali zbog nošenja cipela sa skrivenim petama, naročito za vreme braka sa Nikol Kidman, koja je visoka 180 cm, kao i Kejti Holms visokom 175 cm.

Ben Stiler, 170 cm

Američki komičar često je znao da se našali na račun svoje visine. U braku je sa glumicom Kristin Tejlor, visokom 169 cm.

Danijel Redklif, 165 cm

Zvezda popularnog "Harija Potera" je visok tek 165 cm. Devojke uporno sakriva od javnosti, pa je teško saznati da li voli više ili niže, ali se zna da voli starije žene.

Hoakin Finiks, 173 cm

Američki glumac portorikanskog porekla je osvajao mračnim ulogama, a šarmom je osvojio i nekadašnju devojku Liv Tajler, visoku 178 cm.

Ilajdža Vud, 168 cm

Zvezda trilogije "Gospodar prstenova" zahvaljujući svojoj visini je i dobio ulogu hobita. U vezi je bio sa glumicom Keri Biš, visokom 173 cm.

Tobi Megvajer, 174 cm

Glumac koji je slavu stekao glumeći Spajdermana je u braku sa dizajnerkom nakita Dženifer Mejer, visokom 163 cm.

Međutim, ni poznatim damama visina nije odmogla u šou biznisu, a koje su to poznate ličnosti niže od 160cm u pitanju saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs