Epilog tragičnog događaja

Testament Lovren Skot: Svu imovinu ostavljam Miku Džegeru

Dizajnerkin testament je izuzetno iznervirao njenu sestru, Džen Šejn, koja tvrdi da je Džeger napravio cirkus od sahrane, te da će se sudski boriti da ga ospori, i da njoj pripadne sva imovina
Celebrities
07:32h Autor:
Testament Lovren Skot: Svu imovinu ostavljam Miku Džegeru
Foto: Reuters

Lovren Skot ostavila je svu svoju imovinu dugogodišnjem dečku i frontmenu Roling Stounsa, Miku Džegeru.

Na sudu je procenjeno da imovina pokojne dizajnerke vredi 9 miliona dolara. Njena najvrednija imovina bio je apartman na Menhetnu koji je vredeo oko 8 miliona dolara. Ostala imovina kao što je nakit, garderoba, nameštaj vredi oko milion dolara.

"Poklanjam sav moj nakit, odeću, nameštaj, automobile i ostale privatne stvari koje su u mom posedu Majklu Filipu Džegeru", navodi se u njenom testamentu.

"Takođe, svu svoju nepokretnu imovinu ostavljam Majklu Filipu Džegeru", dodala je dizajnerka.

Dizajnerkin testament je izuzetno iznervirao njenu sestru, Džen Šejn, koja tvrdi da je Džeger napravio cirkus od sahrane, te da će se sudski boriti da ospori testament, i da njoj pripadne sva imovina.

"Ona je trebalo da bude sahranjena u Juti, ne u nepoznatom Los Anđelesu. Ovo je njen dom, upravo ovde. U Los Anđelesu će biti usamljena", navela je Džen.

Mala i privatna sahrana za Lovren bila je održana u Los Anđelesu, a Skotova je izvršila samoubistvo 17. marta u Njujorku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs