BRAK KAO PARAVAN JU JE UNIŠTIO

Bivšu ženu slavnog pevača razorila brutalna laž i maskarada od braka: Pokušala sam da se ubijem još na medenom mesecu!

Renata Bauer tvrdi da je sa slavnim pevačem prošla kroz pakao

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Bivša supruga Eltona Džona, Renate Blauel, pokušala je da izvrši samoubistvo na njihovom medenom mesecu 1984, navodi se u dokumentima podnetim Visokom sudu u Londonu.

 

Blauelova kaže da se predozirala valijumom nakon što joj je suprug rekao da "brak ne funkcioniše i da želi da ode" trećeg dana njihovog boravka u Sen Tropeu.

 

Ova tvrdnja pojavila se u sklopu njene tužbe protiv pevača podnete ranije ove godine kojom traži tri miliona funti odštete jer je Elton Džon navodno prekršio odredbe njihovog sporazuma o razvodu nakon što je spomenuo njihov brak u svojoj autobiografiji iz 2019. i filmu "Rocketman".

 

Ona kaže da joj je to pogoršalo dugogodišnje probleme sa mentalnim zdravljem jer se našla u središtu pažnje medija i javnosti te je navodno potrošila hiljade funti na terapiju.

Slika sa venčanja 1984. godine
Slika sa venčanja 1984. godinefoto: Profimedia

Njen advokat naveo je davni pokušaj samoubistva i niz paničnih napada tokom njihovog braka kao dokaz za dugogodišnje mentalne probleme od kojih pati njegova klijentkinja.

 

Inženjerka zvuka rodom iz Nemačke, Blauelova je bila u braku sa ser Eltonom Džonom četiri godine i držala se dalje od očiju javnosti još od 1988. godine, kada je taj brak zvanično okončan.

 

Advokati Eltona Džona priznali su postojanje sporazuma o razvodu koji su potpisale obe strane, ali su odbacili bilo kakvo kršenje odredbi navedenih u tom dokumentu ili nanošenje "psihološke povrede".

 

Elton Džon je danas u srećnom braku s muškarcem, što je dokaz da je njegov brak sa Renatom bio čista farsa i najverovatnije pokušaj da se prikrije njegova prava seksualna orijentacija, koja je u to vreme još uvek bila enorman tabu.

 

Da li se Ser Elton Džon oženio Renatom u želji da svetu "dokaže" da nije gej ili je u pitanju neki drigi sticaj okolnosti - ostaje činjenica da je trećeg dana braka bio svestan da isti ne želi.

 

(Stil.kurir.rs/B92)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs