pogledajte zašto

Melanija Tramp ponovo na udaru javnosti: Uništila si trud Džeki Kenedi! (FOTO)

Popularno zvani Rose Garden, vrt smešten u rezidenciji Bele kuće, odnedavno je dizajniran po željama prve dame Melanije Tramp. Vrt koji je prvobitno preuredila njena davna prethodnica Džeki Kenedi sada je dobio novo ruho, a to se baš nije svidelo građanima i građankama Amerike

Vip priča
Autor:
Melanija Tramp ponovo na udaru javnosti: Uništila si trud Džeki Kenedi! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Kada je davne 1961., uz pomoć stručnog vrtlara Banija Melona, tadašnja prva dama Džeki Kenedi preuredila sporedni vrt Bele kuće, narod je bio oduševljen.

Njena razigrana kombinacija lala, ruža, stabla magnolije kao i japanske trešnje, koja u proleće izgledaju nestvarno lepo sa svojim bledoružičastim cvetovima, prosto su razveselili naciju.

Danas, čak 59 godina kasnije, nova je prva dama Melanija Tramp odlučila je da redizajnira kultni Rose Garden i to su svom stilu.

Gospođa Tramp se pohvalila finalnim rezultatom i novim izgledom vrta predsedničke rezidencije, a nije dugo trebalo da svoje nezadovoljstvo viđenim izraze brojni građani.

Putem Tvitera Melanija je pokazala kako je prilagodila vrt minimalističkom uređenju gde je uklonila neka od davno posađenih stabala. Takođe je šareno cveće zamenila vrlo neprimetnim sitnim belim.

‘Uzbuđeni smo što odajemo počast istoriji i slavimo budućnost u našem prekrasnom @WhiteHouse Rose Garden večeras. Hvala svima koji su pomogli da se obnovi ovaj kultni i zaista predivan prostor’, poručila je ponosno supruga Donalda Trampa.

Tviteraši su brzo počeli da se rugaju njenom modelu vrtlarstva pa su ga čak uporedili s uređenjem uz parkirališta u gradu, poručivši joj kako je unela dašak 'Tramp stila' u sve to da je vrt prazan i hladan.

Melanija Tramp oblikovala je Rose Garden po svojoj porodici - hladno i prazno’, ‘Raj je pretvorila u parkiralište’, ‘Jednostavno si ga uništila. Trud i rad slavne Džeki Kenedi si uspela da uništiš. Ko još danas seče drveće?’, ‘Trampovi su sklonili poštanske sandučiće iz pošte, ruže iz ružičnjaka ali i domoljublje iz domovine’, samo su neki od brojnih komentara na društvenim mrežama.

Neki od građana su joj takođe zamerili to kakvim se temama i poslovima trenutno bavi, dok se svet mesecima bori s koronakrizom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs