ŽIVOT JE NEPREDVIDIV!

Poznate ličnosti koje su prošle pakao: Bili zlostavljani, beskućnici, na rubu egzistencije, a sad su najveće zvezde!

Iako nam se njihov život čini glamurozan, sređen i ispunjen bogatstvom – neke poznate ličnosti prošle su pravi pakao u detinjstvu i tokom života, ali su iz svega izašli kao pobednici!

Vip priča
Autor:
Poznate ličnosti koje su prošle pakao: Bili zlostavljani, beskućnici, na rubu egzistencije, a sad su najveće zvezde!
Foto: Profimedia

Mnoge poznate ličnosti koje danas uživaju veliku slavu, poštovanje i bogatstvo – i smatraju se među najboljima u svom poslu – iskusile su traume, zlostavljanje, napuštanje i pretrpele ekstremno siromaštvo pre nego što su postali ono što su danas. Njihov život nije ni nalik ovam životu kakav danas vode.

Leonardo di Kaprio

Jedan od najpoznatijih svetskih glumaca odrastao je u ekstremnom siromaštvu, sa majkom koja je bila nemački imigrant i koja se borila za opsatanak u "obećanoj zemlji". Leo je odrastao u kraju Los Anđelesa prepunom kriminala, prostitucije, droge i nasilja, koji sam naziva "Scumsville"(Kraj smeća). Za njegov uspeh zaslužni su njegov neosporan talenat, ali i determinisanost njegove majke, koja je svaki slobodan trenutak koristila da Lea vodi na audicije između dva posla koja je radila.

"Odrastao sam u veoma skromnim uslovima i mogao sam da sagledam drugu stranu teškog odrastanja. Pokušavam da objasnim svom malom nećaku kako su u mom kraju nekada vladali prostitucija, zločini, droga i nasilje … I nisam siguran da mi veruje“, izjavio je glumac za LA Tajms. Danas vrednost imetka Leonarda di Kaprija prelazi 220 miliona dolara.

foto: Profimedia

Niki Minaž

Talentovana reperka je često govorila o njenom brutalno teškom vaspitanju, nakon što se preselila iz Trinidada u Kvins u Njujorku kad je imala pet godina. Prethodno je živela u oronuloj kući sa više od 20 članova uže i šire porodice i puno mačaka i pasa. Kada je Niki napustila porodićnu kuću, njen otac, inače težak alkoholičar, pijan je zapalio kuću u kojoj je njena majka jedva preživela.

"Ja bih noću u hotelima klečala u ​​podnožju kreveta i molila se da mi bog pruži bogatstvo kako bih mogla da brinem o svojoj majci”, izjavila je Niki za časopis Roling Stons. Njeno bogatstvo sada se procenjuje na preko 100 miliona dolara.

foto: Reuters

Sara Džesika Parker

Zvezda serije Seks i grad i ikona stila – dans je jedna od najuspešnijih glumica u Holivudu, ali nije oduvek bilo tako... Rođena je u Ohaju kao najmlađe od četvoro dece. Roditelji su joj se veoma rano razveli, a nakon razvoda, njena majka se ponovo udala za vozača kamiona koji je većinu vremena bio van kuće. Novi očuh imao je svoje četvoro dece, i još četvoro unučadi pa je prihod za porodicu od osmoro dece bio, u najmanju ruku - izazov. Nakon što je otkrila ćerkin talenat za glumu, majka je ohrabrila da krene na časove glume. Da bi platila Sarine časove glume, njena majka je čistila škole, zgrade i haustore. Svoju prvo ulogu imala je već sa 11 godina, a nakon toga njena karijera krenula je uzlaznom putanjom. Bogatstvo Sare Džesike Parker danas se procenjuje na preko 90 miliona dolara.

foto: Profimedia

Džim Keri

Jedna činjenica o ovom poznatom komičaru koju mnogi ne znaju je da nikad nije završio srednju školu, jer roditelji nisu mogli da mu obezbede osnovne potrepštine za školovanje. Poseban kuriozitet je činjenica da je Džim pre prve dobijene uloge bio odbijen na nebrojano mnogo audicija. Tokom tinejdžerskih godina, Keri je zasmejavao svoju majku u najtežim trenucima i od tada je svoju strast usmerio ka komediji i glumi.

Iako iz ekstremno siromašne porodice i bez formalnog obrazovanja, kao i toga što su njegove prve uloge bile neuspešne, to ga nije sprečilo da ostane istrajan u ostvarenju svog sna i danas bude najveća zvezda - komičar..

foto: Beta / Richard Shotwell

Opra Vinfri

Opra je jedna od najuspešnijih i najbogatijih afroamerikanki na svetu, ali je prošla dug i težak put pre nego što je postala poznata. Njena majka je bila tinejdžerka, a Opra je živela sa bakom na farmi, dok je majka pokušavala da sastavi kraj sa krajem. U svojoj 6. godini, baka joj je umrla pa je ostala sa majkom koja je živela u raznim pansionima u Milvokiju i nije mogla da je izdržava, pa je Opra kao jako mala devojčica oskudevala u gotovo smemu. Najveća tragedija dogodila se kada je imala samo 9 godina – kada je silovana od strane svog rođaka, nakon čega se preselila kod oca u svojoj 14. godini, kada je otpočela novi život. Opra se danas jedna od najuspešnijih žena na svetu i prva je tamnoputa žena na svetu koja je uspela da postane milijarder. Američka javnost često špekuliše da je njen uticaj i moć toliko vrelika, da kada bi se kandidovala za predsednika SAD – zasigurno bi odnela pobedu!

foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs