pogledajte

Princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis sa svojim roditeljima odali počast lekarima: Pogledajte video!

Pogledajte video u kojem cela porodica Kembridž aplaudira onima na prvoj liniji fronta u borbi protiv korona virusa - lekarima.

Vip priča
Autor:
Princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis sa svojim roditeljima odali počast lekarima: Pogledajte video!
Kraljevska porodica, Foto: Profimedia

U sredu, ljubitelji kraljevske porodice imali su priliku da vide nove fotografije i video koji je obišao svet. Princ Luis, princeza Šarlot i princ Džordž, pridružili su se svojim roditeljima ispred svoje kuće gde glasno aplaudirali za kampanju #ClapForOurCarers.

U videu ispod, porodica je stajala ispred ulaznih vrata svoje velelepne kuće, najverovatnije one u Norfolku. To je seoska rezidencija koju kraljevska porodica koristi od kada je korona virus došao i u njihovu zemlju. Ali, iako su daleko od Londona, kraljevska porodica nije propustila da i oni učestvuju i odaju počast najhrabrijim ljudima današnjice - lekarima.

Cela porodica se za ovu priliku obukla prilično moderno i usaglašeno, primetili smo da su svi imali neku nijansu plave boje na sebi. Princeza Šarlot je po običaju najviše privukla pažnje u haljinici sa cvetnim dezenom.

Deca su zbog ovog događaja morala da prekinu svoj zgusnuti raspored. Pre samo nekoliko dana, Kejt Midlton je ispričala kako ona i princ Vilijam provode vreme sa svojom decom za vreme karantina i tada priznala da im nije lako ali da pokušavaju da uvedu red, da se zna kada se završavaju obaveze poput škole koju pohađaju on-line i igre. Tada je ispričala i da dosta vremena provode u kuhinji, praveći razne đakonije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs