pogledajte

Ovako izgleda dom Novaka i Jelene Đoković: Luksuz, ali sa merom! (VIDEO)

Jelena i Novak Đoković izolaciju za vreme korona virusa provode u udobnosti svog doma a društvo im prave njihovi mališani, Stefan i Tara.

Vip priča
Autor:
Ovako izgleda dom Novaka i Jelene Đoković: Luksuz, ali sa merom! (VIDEO)
Jelena i Novak Đoković, Foto: Filip Plavčić

Katolički Uskrs proveli su na zanimljiv način, pa su tim povodom objavili i video obrativši se svim vernicima koji proslavljaju ovaj dan.

Reč je o „joga izazovu“ koji su radili u svojoj dnevnoj sobi. Ovom prilikom fanovi su mogli da zavire u njihov dom i vide raskoš u kom uživaju teniski as i njegova supruga.

Srećan Uskrs svima onima koji slave! Mislimo na sve vas i šaljemo vam puno ljubavi uz želju da ovu situaciju prebrodimo zajedno i da iz nje izađemo svi bolji i snažniji. Nole i ja smo vam obećali „yoga izazov“ i baš smo se dosta zabavili dok smo ga snimali. Klinci pevaju, kučići laju…. sve idealno.

Jelena Đoković najviše voli da je njena porodica na okupu a i u normalnim okolnostima kada nije vanredno stanje često deli slike i priloge kako provodi slobodno vreme. Slike sa putovanja, gurmanluka iz kuhinje i drugih aktivnosti oduvek su intrigirali veći deo javnosti. Evo jednog takvog priloga na delu- vratolomije u karantinu!

Ovako se Novak Đoković i Jelena provode u izolaciji: Izazov je prihvaćen! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs