Neverovatan prizor

Svi pričaju o prvom susretu Vilijama i Harija, Kejt i Megan: Napetost se mogla seći nožem! (FOTO)

Dugo očekivani, prvi susret dva brata nakon Megzita

Vip priča
10:34h Autor:
Svi pričaju o prvom susretu Vilijama i Harija, Kejt i Megan: Napetost se mogla seći nožem! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl juče su se sreli oči u oči sa princom Vilijamom i Kejt Midlton. Bio je to krajnje napet prizor koji su propratili svi svetski mediji.

Sve je počelo tako što je kraljica, kao neposlušnu decu, kaznila četverac, zabranivši im da se pojave sa njom u svečanoj paradi. To je značilo da će Princ Hari i Megan, Princ Vilijam i Kejt, doći samostalno i nezavisno od svečane povorke ući u crkvu i sesti na svoja mesta.

foto: Profimedia

Tako je i bilo. Prvo su došli Princ Hari i Megan koji su bili smešteni pored princa Edvarda, da bi kasnije došli Vilijam i Kejt koji su sedeli ispred njih.

Vilijam je jedva pogledao u brata i snaju i kratko ih pozdravio, dok je Kejt, bez promrmljala "Zdravo" i bez gledanja u njihovom pravcu, okrenula se i sela na svoje mesto.

foto: Profimedia

To su bile jedine reči koje je ovaj četverac razmenio.

Kada je stigla kraljica, nju je pratio princ Čarls i Kamila koji su krajnje zategnutu i neprijatnu situaciju prekinuli tako što su se srdačno pozdravili sa Harijem i Megan.

foto: Profimedia

Nakon završetka službe, tokom izlaska iz crkve, prvo je išla kraljica, zatim princ Čarls i Kamila, posle Vilijam i Kejt, a iza njih Hari i Megan.

Stručnjaci za govor tela kažu da je njihov stav odavao da im je svima mnogo neprijatno, pogotovo pričevima Vilijamu i Hariju, čija je pre jaka bratksa veza, sada potpuno nestala!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs