IZAZVALI VELIKU PAŽNJU

Megan i Hari izigrali kraljicu u poslednji čas: Evo kako je počeo dan Komonvelta u Britaniji! (FOTO)

Danas svi pažljivo prate svaki korak kraljevske porodice

Celebrities
17:01h Autor:
Megan i Hari izigrali kraljicu u poslednji čas: Evo kako je počeo dan Komonvelta u Britaniji! (FOTO)
Foto: Profimedia

Danas britanska monarhija proslavlja Dan Komonvelta - praznik zajedništva, koji se nekada proslavljao pod imenom Dan carstva. Obeležava se svake godineu martu, najčešće drugog ponedeljka u mesecu.

Ovaj dan posebno obeležava britanska kraljevska porodica. Okupljaju se svi najvažniji članovi monahije, a ove godine praznik je izazvao dodatno interesovanje jer je ovo poslednja kraljevska dužnost koju će izvršiti Megan Markl i princ Hari.

Zašto ovaj čovek izgleda tako nesrećno: Hari vozi Megan da se sastane prvi put sa kraljicom nakon Megzita! (FOTO)

foto: printscreen Zoutube / Global News

Iako je prvobitno trebalo da svi budu u kraljičinoj povorci kroz Crkvu svetog Petra u Vestminsteru, gde se ovaj dan tradicionalno obeležava, Megan i Hari su u poslednji čas odustali od povorke i tražili da direktno budu sprovedeni na svoja mesta u crkvi i da ne učestvuju u šetnji.

foto: printscreen Zoutube / Global News

Kako bi se izbegli novi tračevi, kojih je poslednjih meseci bezbroj, kraljica je odlučila da ni Kejt ni Vilijam ne budu u povorci, već da braća i jetrve budu smešteni da sede zajedno. Čini se da je svako dobio po zasluzi, pa su tako Kejt i Vilijam sedeli u prvom redu, dok su Megan i Markl bili smešteni u drugi red.

Princ Hari na ivici suza, dok se Megan euforično smeje: Čudno ponašanje poznatog para, zabrinulo Britance! (FOTO, VIDEO)

foto: printscreen Zoutube / Global News

Mnogi su prokomentarisali da je tako kraljica jasno stavila do znanja ko joj je bliži srcu.

"Verujem da će se svi ponašati divno i dati sve od sebe. Ali samo bog zna šta oni sami za sebe stvarno misle", rekao je kraljevski biograf Peni Džunor pred proslavu Komonvelta.

Ceremoniji neizostavno prisustvuju i princ Čarls i Kamila Parker.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs