Detalj koji je odao sve

Princ Hari na ivici suza, dok se Megan euforično smeje: Čudno ponašanje poznatog para, zabrinulo Britance! (FOTO, VIDEO)

Možda i nisu tako srećni

Celebrities
11:10h Autor:
Princ Hari na ivici suza, dok se Megan euforično smeje: Čudno ponašanje poznatog para, zabrinulo Britance! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su uživali u dugom, pozdravnom aplauzu podrške u Rojal Albert holu u Londonu, koji je bio namenjen njima dvoma.

Naime, Hari se poslednji put pojavio u svojoj uniformi Kraljevske mornarice dok je na reveru nosio medalje dobijene u Avganistanu.

Ovo je poslednji put da će vojvoda nastaviti angažman u službenom svojstvu Kraljevske mornarice, od kako je nasledio čin kapetana generala od svog dede, princa Filipa 2017. godine.

Našminkana, nasmejana, mršava: Ovako je izgledao povratak Megan Markl (38) u Veliku Britaniju nakon Megzita! (FOTO)

foto: Profimedia

Sa ogromnim osmehom na licu, u crvenoj dugoj haljini modne kuće Safiyaa, Megan Markl je pravila društvo svom mužu. Uz glamuroznu haljinu vrednu oko 1.500 evra, Megan je nosila i dragulje na minđušama sa potpisom Simone Roča.

foto: Profimedia

Dok je poznati par prisustvovao događaju, opšti utisak prisutnih je bio da je princ Hari na ivici suza, dok je Megan bila euforična. Stručnjaci za govor tela, već su analizirali pojavljivanje vojvode i vojvotkinje od Saseksa, te su naveli da je Hariju bilo neprijatno na pomenutom događaju, dok je Megan uživala u svetlima reflektora!

To je bahato, bezobrazno i nezahvalno: Evo šta su Megan i Hari sada priredili kraljevskoj porodici i čitavoj Britaniji!

foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs