ne mogu očima da se gledaju

Porodične tajne Dženifer Aniston: Ovo su njena polubraća, ne zna se s kojim je u gorim odnosima! (FOTO)

Slavna glumcia ne razgovara sa svojom polubraćomm verovatno razočarana njihovim postupcima

Vip priča
17:55h Autor:
Porodične tajne Dženifer Aniston: Ovo su njena polubraća, ne zna se s kojim je u gorim odnosima! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dženifer Aniston (50) je jedna od omiljenih holivudskih glumica, a tolikoj popularnosti naročito je doprinela uloga Rejčel u kultnoj seriji "Prijatelji", kao i zbog svoje prirodnosti.

Ali, retko ko zna da slavna glumica ima dva polubrata Džona Melika, po majčinoj strani i mlađeg Aleksa Anistona, po očevoj strani. U javnosti ih nije pominjala jer nisu u dobrim odnosima.

Stariji od njih, Džon Melik, rođen je 6. juna 1959. u Los Anđelesu, od oca Džeka Melika i majke Nensi Dau. Džon je radio kao asistent reditelja i voditelj produkcije, stoji u podacima na stranici IMDB.

Dženifer Aniston prošetala haljinu u kojoj ćete izgledati mršavije, a noge će vam biti duže! (FOTO)

Da s mlađom i slavnom sestrom i nije imao previše dodirnih tačaka, otkrilo se prie tri godine, kada je preminula njihova majka Nensi. Tada ga je Dženifer spomenula u tužnoj objavi za javnost u kojoj je otkrila da su ostali bez majke.

"S velikom tugom objavljujem da smo moj brat Džon i ja ostali bez naše majke Nensi Dau. Preminula je u 79. godini života nakon duge bolesti, okružena porodicom i prijateljima.’

Pretpostavlja se kako je sama Dženifer zbog neslaganja s majkom, koje je trajalo godinama pre njene smrti, insistirala na tome da ne govori o svojoj porodici i privatnim stvarima. Majka i ćerka su se pomirile i prešle preko svih nesuglasica pre nego što je Nensi preminula.

Nakon smrti majke, Džon Melik je optužio svoju ćerku Eliš da je nagovorila baku da 2015. godine promeni svoj testament i izbaci ga iz njega, kao i da smanji novčane iznose njenom bratu, ali i dobrotvornoj organizaciji The Christian Community, te taj iznos ostavi njoj.

Ali, crna ovca Anistonove porodice je mlađi brat Aleks Džon Aniston (30), poznatiji kao AJ, kojeg je njen otac Džon Aniston dobio sa svojom drugom suprugom Šeri Runi.

U petoj deceniji ona izgeda sjajno: Dženifer Aniston otkriva tajnu njene savršene figure!

Uz njegovo ime najčešće se spominje to da je nezaposlen, ali i da se ni najmanje ne brine o svojoj deci koje je dobio s bivšom devojkom Adriane Halek.

On sebe opisuje kao ‘putujućeg trgovca’, koji sa slavnom sestrom nije bio u kontaktu najmanje deceniju, a za nju i nema preterane reči hvale. Nikada nije krio koliko ga nervira što su u rodu.

Sina Rijata dobio je 2014. godine, a 2016. i ćerku Kiru, ali , kako je otkrila njegova bivša partnerka, o deci se ne brine i ne raspituje se za njih.

"AJ ne viđa svoju decu, a Kiru je vidio svega jednom", izjavila je jednom njegova bivša devojka.

"Ne plaća alimentaciju i ne pita za njih’, otkrio je pre neke dve godine izvor blizak porodici Dženifer Aniston i potom otkrio neke detalje o odnosu AJ-a sa slavnom sestrom:

"Dženifer nije s njim u kontaktu od njegove 14 godine, ali povremeno od oca čuje nešto o njemu. On prezire njen život u luksuzu i smatra da ona nema pojma kakav je život u stvarnom svetu.’ Čini se da on zna, jer je većinu života proveo živeći u kombiju, odlazeći na političke proteste, okružen ljudima koji konzumerizam smatraju zlom.

U javnosti se predstavlja kao Aja Nezitic jer ne želi da ga povezuju sa slavnom porodicom iz koje dolazi.

Gladuje 16 sati dnevno, vežba 6 puta nedeljno i pije ovaj sok: Dženifer Aniston (50) i Riz Viterspun (43) otkrivaju tajnu mladolikog izgleda! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs