Izuzetno redak prizor

Kraljica Elizabeta srećna kao malo dete: Posle 60 godina, konačno joj se ispunila blesava želja! (FOTO)

Stavljala ruke na kukove i imitirala profesionalne modele. Bila je tako srećna i prirodna, otkrila je kraljičina stilistkinja

Vip priča
Autor:
Kraljica Elizabeta srećna kao malo dete: Posle 60 godina, konačno joj se ispunila blesava želja! (FOTO)
Foto: EPA / Facundo Arrizabalaga

Brtanska kraljica Elizabeta (93) pokazala je svoju sasvim drugačiju stranu od one na koju smo do sada navikli. Umesto aristokratskog ozbiljnog držanja prilikom poziranja za fotografije, kraljica je konačno sebi ispunila želju koju je gušila godinama - da se fotografiše sa rukama u džepovima!

Fotografiju je objavio magazin Hello povodom objavljivanja knjige Angele Keli, kraljičine dugogodišnje stilistkinje, a portret koji je ovekovečio fotograf Beri Džefri oduševio je fanove širom sveta.

Britanska javnost na nogama: Da li će prvi službeni susret posvađane braće, Megan i Hari vešto izbeći?

Na fotografiji se u kraljičinim očima jasno vidi koliko je srećna što konačno zauzima ovakvu pozu za fotografisanje i upravo je njen iskreni osmeh ono što je oduševilo pola sveta.

Kraljica Elizabeta želela je ovakvu fotografiju još od krunisanja, ali Kraljica Majka i zvaničnici iz palate nikada joj nisu dali odobrenje.

Leticija od Španije potpuno skrenula s puta: U tesnom korsetu se hvalila golim, mišićavim leđima! (FOTO)

foto: Profimedia

Angela Keli otkrila je još zanimljivosti sa fotografisanja:

"Njeno veličanstvo pozirala je u različitim pozama - sa rukama u i izvan džepova, pa je stavljala ruke na kukove i imitirala profesionalne modele. Bila je tako srećna i prirodna", otkrila je Keli.

Ipak, kraljevski savet odlučio je da neobične fotografije kraljice nisu prikladne za puštanje u javnost i odobrena je samo jedna - retka fotografija na kojoj se vidi kraljičin osmeh od uva do uva.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs