Kao na filmu

Sebična ljubav Šona Konerija: Uništili brakove da bi bili zajedno! (FOTO)

Ona je imala dva braka i troje dece, ali zbog Šona Konerija ostavila ceo život

Vip priča
17:00h Autor:
Sebična ljubav Šona Konerija: Uništili brakove da bi bili zajedno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britanski glumac i producent Šon Koneri iza sebe ima karijeru dugu pedeset godina. Najpoznatiji je po ulozi Džejmsa Bonda (glumio je u čak sedam filmskih adaptacija).

2003. godine, ovaj glumac je odlučio da se penzioniše i sada živi sa suprugom na Bahamima.

Ime Šon Koneri skoro svakog inspiriše na neverovatni šarm i harizmu. Svi muškarci su želeli da budu poput njega, a svaka žena je htela da osvoji njegovo srce.

Međutim, samo jedna žena je znala kako se zavodi Šon Koneri. Francuska umetnica Mišelin Rokuebrune Koneri je dobila džekpot kada se udala za Šona Konerija. Njihova ljubav traje više od 40 godina.

Upoznali su se 1970. godine na golf turniru u Maroku. To je bila ljubav na prvi pogled.

Dve decenije skladne ljubavi: Viktorija Bekam otkrila recept za uspešan brak!

foto: Profimedia

Glumac koji danas ima 89 godina, rekao je za San u jendom intervjuu da ga je munja pogodila na mestu, kada je upoznao svoju suprugu. Odmah ju je nazvao "Moja voljena".

Uprkos toga što je početak njihove ljubavi bio kao holivudska bajka, daleko od toga da je život bio savršen.

Šon Koneri je bio oženjen australijskom glumicom Dianom Silento, sa kojom je imao sina Džejsona. Dok je Mišelin iza sebe imala dva braka i troje dece.

Oboje su imali loše iskustvo kada je ljubav u pitanju, ali kada su se videli nisu mogli da ne pokušaju još jednom.

"Prvo sam videla Šona okrenutog leđima. Prvo sam pomislila kako je veličanstven. Nisam ni znala da je to poznati glumac. Nisam ni znala kako se zove. Bilo je neverovatno, te noći sam ga sanjala. Nosio me u naručju i bila sam presrećna. Ujutru sam se probudila i pomislila da će sve biti baš kako treba. I dogodilo se: otišla sam na golf turnir, srela sam njegove oči i zaljubila se za ceo život," ispričala je Mišelin.

Slavni Oskarovac oprostio ženi preljubu, brak im je sad jači nego ikad: Sa osmehom pozirali tamo gde ga je do juče varala! (FOTO)

foto: Profimedia

Ali nakon ovog sudbonosnog susreta oboje su se vratili tadašnjim partnerima i nastavili sa životom. Dve godine kasnije, Mišelin je dobila pismo od Šona. Pozvao ju je da se nađu u primorskom gradiću u Španiji - Marbelji.

Njena prva reakcija je bila: "Šta on misli ko je on?" Ali čim je odbila sastanak dobila je sledeću poruku: "Nedostajala si mi... Ne mogu da prestanem da mislim na tebe..." I srce joj se rastopilo. Iako je živela sa drugim muškarcem, nije mogla da prestane da misli na svog Džejmsa Bonda.

Postojala je još jedna prepreka: zaljubljeni par je govorio različitim jezicima. Šon nije znao francuski, a Mišelin nije znala engleski. Ali to im nije bila smetnja. Kada su novinari pitali Šona kako komuniciraju, on je tada rekao: "Postoji još jedan jezik - govor tela!"

Godinama su bili razdvojeni kontinentima, jer je Mišelin živela u Severnoj Africi, a Šon u Holivudu.

6 razloga zašto je bolje imati dobar razvod nego loš brak

foto: Profimedia

"U početkku smo retko imali prilike da se vidimo. Na kraju krajeva, Mišelin je sa decom živela u Africi, a ja sam putovao po svetu snimajući filmove. Jednom smo stajali na aerodromu u različitim linijama. Gledao sam drugu liniju gde su bile vidljive samo noge. Prepoznao sam njene noge i otrčao sam u drugu liniju da se sretnemo. Prepoznao bih je među stotinama!"

U maju 1975. godine, par se venčao i zavetaovao na ljubav do kraja života. Tokom devedesetih godina preselili su se na Bahame.

Uprkos godinama, ovaj zaljubljeni par i dalje dane provodi držeći se za ruku:

"Mišelin je najneverovatnija žena na Zemlji. Zajedno smao skoro 45 godina i pouzdano mogu reći da je ona ljubav celog mog života. Za mene nema veće radosti kada je vidim. Još uvek idemo na romantične sastanke," kaže Šon Koneri.

Tom Henks: Ovo su moja pravila za srećan brak dug 31 godinu! (FOTO)

foto: Profimedia

Glumac se toliko retko pojavljuje u javnosti da su postojale glasine da boluje od raka grla, te da ide na terapije. Neki izvori su išli toliko daleko da su rekli da je Šon umro. Glumac je zbog toga morao da se pojavi u jednoj emisliji kako bi demantovao glasine.

Priznao je da ima problema sa srcem, ali da je njegova žena najbolji lek za njega. Ovaj 89 - godinšnji glumac uživa u životu i porodičnoj sreći sa svojom ženom.

(Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs