Uskoro odlaze put Afrike

Stopama princeze Dajane: Svi detalji velike kraljevske turneje princa Harija i Megan Markl!

Hoće li i beba Arči krenuti sa njima?

Vip priča
Autor:
Stopama princeze Dajane: Svi detalji velike kraljevske turneje princa Harija i Megan Markl!
Foto: EPA / Neil Hall

Svega nekoliko meseci nakon rođenja prvog deteta, sina Arčija, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa uveliko prave planove za svoju sledeću veliku kraljevsku turneju.

Naime, ako je verovati britanskim medijima, princ Hari i Megan Markl kroz nekoliko meseci zaputiće se u Afriku, kako bi posetili Angolu, Malavi i Južnoafričku Republiku, gde će nastaviti humanitarni rad koji je svojevremeno započela princeza Dajana na kontinentu koji je najviše volela i na kojem je provodila dosta vremena.

Tokom posete Malaviju, kraljevski par planira da poradi na proširenju Harijeve humanitarne organizacije Sentebale, koju je 2006. godine zajedno sa princem Sejsom od Lesota. Organizacija se bavi pružanjem pomoći mladima obolelim od side i HIV virusa u Lesotu, Bocvani i Malaviju, a njeno ime u prevodu znači "Ne zaboravi me".

Par će takođe posetiti Angolu, mesto gde je princeza Dajana šetala kroz aktivno minsko polje.

Po uzoru na jetrvu Megan: Kejt Midlton golih ramena i u opasno visokim štiklama! (FOTO)

foto: Profimedia

Ovaj događaj mnogi i dalje pamte, a od zaborava ga čuva slavna fotografija na kojoj princeza nosi zaštitni uređaj i vizir. Planirano je da isto ove godine učini princ Hari, a za sada je nepoznato da li će ga u opasnoj šetnji pratiti supruga Megan.

Takođe, još uvek je tajna da li će i maleni Arči krenuti sa roditeljima u Afriku, s obzirom da neće imati ni šest meseci kada kraljevska turneja počne.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs