Hrabra muzička zvezda

Zdravko Čolić: Tukao sam se da zaštitim ženu!

Popularni Čola navodi da bi uradio sve da zaštiti damu u nevolji, kao i da njegova supruga nije ljubomorna na obožavateljke koje ga na koncertima gađaju brushalterima
Šuška se
00:54h Autor:
Zdravko Čolić: Tukao sam se da zaštitim ženu!
Foto: Nemanja Pančić

Zdravko Čolić važi za jednu od skromnijih zvezda naše muzičke scene. Na konstataciju da je već decinijama najveći seks simbol na prostoru bivše Jugoslavije on odgovara:

- Ma, nisam više. Prija mi što me žene vole i dobro se osećam zbog toga. Pogotovo kada me gađaju grudnjacima. Uglavnom, veoma prija kada se stvori ta dobra energija i dopadljivost - rekao je Čola kroz osmeh.

Zbog očigledne privlačnosti, Zdravko ima i ono nešto što ga čini neodoljivim za sve dame od 20 do 60 godina, a on već izvesno vreme održava veoma stabilan brak. Zapitali smo se da li je njegova žena ljubomorna?

- Ne, naravno. Dobro se znamo i dugo smo bili zajedno dok nismo apsolvirali mnoge stvari. To je deo umetničke ljubavi koju prenosim na dame iz publike, a koja nema veze s porodicom. I te dame su došle na taj koncert iz nekih kuća, od nekih momaka ili muževa, i u tom trenutku ja sam možda upravo personifikacija emocije koju osećaju prema njima. To je razmena impulsa - navodi Čola.

Prosto je nemoguće ovu veliku zvezdu zamisliti kao nekoga ko nema sreće u ljubavi i da je morao da se "pomuči" da bi dobio pažnju bilo koje devojke. Međutim on navodi da je itekako patio zbog ljubavi i da je u toj patnji napisao dva ljubavna pisma.

Popularni Čola ističe i to da mu nije strana ni tuča kada je u pitanju zaštita dame:

- Mi u Sarajevu smo imali kult zaštite žena. Dama kada uđe u kafanu, mora da bude potpuno zaštićena. Oko nje mogu noževima da se bodu, ali njoj ne sme da fali dlaka s glave. Ma, tukao sam se ne razmišljajući da li je taj neki nepristojni tip jači od mene. E, da, poslednji put sam se pobio na Košutnjaku u restoranu „Aca Devetka“, i to s nekim ogromnim čovekom! Padale su stolice na sve strane, ali na kraju se sve to smirilo zahvaljujući masi koja je uletela. Dužnost je da se dama odbrani od nepristojnog agresivnog muškarca. Takvi smo mi Hercegovci - zaključuje Čola.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs