Mišljenje javnosti

Seksi snimak Vilijama i Kejt najtraženiji

Većina se izjasnila da bi rado gledala film za odrasle u kojem glavne uloge imaju vojvoda i vojvodkinja od Kembridža
Šuška se
00:18h
Seksi snimak Vilijama i Kejt najtraženiji
Foto: AP

Privatni film princa Vilijam i Kejt Midlton se našao na listi najtraženijih seksi snimaka. Međutim, ovaj film nikada nije snimljen i najverovatnije je da nikada i neće biti.

Najveći distributer filmova za odrasle, Vivid Entertainment, uradio je istraživanje prema kojem je došao do podatka da bi javnost najradije videla seksi snimak u kojem bi glavne uloge imali vojvoda i vojvodkinja od Kembridža.

To što su oboje mladi, zgodni i u žiži interesovanja, samo je doprinelo tome da se već treću godinu nađu na ovoj listi poželjnih filmova za odrasle.

- Mi znamo da su šanse da dobijemo njihov seksi snimak skoro nemoguće - izjavio je Vivid Entertainment.

Da podsetimo, Vivid Entertainment je Princu Hariju ponudio 10 miliona dolara da se pojavi kao glavna uloga u filmu za odrasle, nakon što su u javnost procurile njegove golišave fotografije iz Las Vegasa. Međutim, ova ponuda nikada nije prihvaćena.

Kao želju da se pojave u filmu za odrasle, u njihovoj produkciji, Vivid je na drugo mesto stavio Kejti Peri i Džona Majera, a na trećem mestu se našla Bijonse i Dže Zi.

Ova producentska kuća je poznata po tome što radi produkciju filmova za odrasle u kojima se pojavljuju poznate ličnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs