Komedija u najavi

Smeh: Dženifer Aniston, Kameron Dijaz i Sandra Bulok zajedno u filmu

Pokazalo se da ženske komedije najbolje prolaze kod publike pa su ove tri proslavljene glumice odlučile da zajedno snime upravo takav jedan film
Šuška se 02.01.2014. - 09:59h Autor: index.hr
Foto: AP/Reuters

Obožavamo komedije, a pogotovo one u kojima glume simpatične glumice Sandra Bulok, Dženifer Aniston ili Kameron DijazŠuška se, kako će uskoro sve tri udružiti snage i snimiti zajednički film.

 

Prema pisanju Perez Hiltona, devojke su još uvek u pregovorima, a glavna ideja je da naprave najbolju žensku komediju ikad.

 

- Uspeh filmova kao što su "The Heat" ili "Bridesmaids" pokazao je kako ženske komedije jako dobro prolaze kod publike, a Sandra, Dženifer i Kameron bi itekako volele da rade zajedno - otkrio je nepoznati izvor.

 

Navodno bi vodeću ulogu trebala da ima Sandra, a sa obzirom da još uvek nema nikakvog scenarija, to je sve što bi se moglo reći o ovom očekivanom filmu. Da li će biti više akcije, romantike, crnog humora, ostaje da se vidi.

 

Priča se takođe, kako još jedna holivudska dama traži novi projekat, a to je Dru Barimor, koja bi ovaj put volela da bude iza kamere.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...