Komplikovana papirologija

Mirka Vasiljević ne može da izađe iz Francuske

Glumica koja je nedavno postala mama po drugi put ne može da se vrati kući u Beograd za praznike jer njenoj bebi Adrijani francuske vlasti još ne daju pasoš
Šuška se
14:22h Autor:
Mirka Vasiljević ne može da izađe iz Francuske
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Mlada glumica Mirka Vasiljević je primorana da bude u Bordou za praznike jer njenoj ćerkici Adrijani, koju je na svet donela 7. decembra, francuske vlasti nisu dale pasoš.

Kako beba koju je dobila sa fudbalerom Vujadinom Savićem nema mogućnost da izađe iz Francuske, mlada mama će ostati razdvojena od porodice i prijatelja dok se problem s papirima ne reši.

- Nažalost, primorani smo da u Bordou čekamo da se reši papirologija, a nadam se da će do januara beba dobiti pasoš kako bismo mogli da doputujemo u Srbiju i ostatak praznika provedemo s najmilijima - rekla je Mirka.

Mirkin nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić zbog profesionalnih obaveza doputovao je pre nekoliko dana u rodni grad, gde će se kratko zadržati, da bi se potom vratio u Bordo i bio tamo s Mirkom, Adrijanom i sinom Andrejem.

- Nije isključeno da će Mirkini i Vujadinovi najbliži članovi porodice rešiti da im boravak učine lakšim i otputuju kod njih već za nekoliko dana. Vujadinova mama Marina Rajević Savić je i posle prvog Mirkinog porođaja bila uz Mirku da pomogne oko bebe dok se glumica nije sasvim oporavila, a koliko joj obaveze to dozvoljavaju, priskače u pomoć i Mirkina mama - rekao je izvor blizak porodici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs