Lepa vest

Još jedna beba na putu: Nina Janković ponovo trudna!

Pre dve godine rodila je sina Vukašina

Celebrities
Autor:
Još jedna beba na putu: Nina Janković ponovo trudna!
Foto: Sonja Spasić

Nina Janković ovih dana uveliko ima razloga da ne skida osmeh sa lica.

Ona je nedavno saznala da je u drugom stanju i da će njena porodica biti proširena za novog člana. Srećne vesti saopštila je suprugu Mateji Dičiću, sinu Vukašinu i najbližim članovima porodice.

"Kada joj je doktor rekao da je trudna, Nina je bila van sebe. Baš je srećna što je ponovo u drugom stanju, jer je oduvek želela da ima višečlanu porodicu. Kako je tek na početku trudnoće, ne želi da previše govori o tome, a obavestila je samo članove porodice i neke od prijatelja. Zasad pokušava da se fokusira samo na trudnoću, a moći će da igra samo one projekte koji nisu previše zahtevni. Ona se dobro oseća, ali svakako želi da se zašiti i zbog pandemije virusa korona", kaže izvor upućen u celu priču i dodaje:

"Pol bebe još uvek nije otkrila, ali to ni njoj, ni suprugu nije bitno. Njihova želja je bila da sinu podare društvo za ceo život, zbog čega su neizmerno srećni. Nina će prikočiti kada je karijera u pitanju. Snimila je sve scene što se tiče serije “Mama i tata se igraju rata”, koja je za vikend počela da se emituje, a za ostale dogovorene projekte će se uskladiti u zavisnosti od toga kako se bude osećala i kako se bude radilo na setu zbog korone."

Ova šarmantna glumica se 2014. godine zaklela na ljubav izabraniku Mateji Dičiću, a sina Vukašina donela na svet u aprilu 2018. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs