Vip priča

Tanja Savić uživa u bračnoj idili: Bolje mi je u Srbiji nego u Australiji!

Ona uživa u svakom trenutku sa njim!

Šuška se
18:48h Autor:
Tanja Savić uživa u bračnoj idili: Bolje mi je u Srbiji nego u Australiji!
Foto: Kurir

Nakon mnogobrojnih spekulacija, poznata pevačica otkrila je kakav je zaista njen odnos sa suprugom.

Od trenutka kada je kročila na scenu, život Tanje Savić bio je pod budnim okom javnosti. Ipak, u poslednje vreme se najčešće govori o njenom braku sa Dušanom Jovanovićem. Tanja i Dušan su godinama živeli u Australiji, a poznata pevačica je u više navrata istakla da nije bila srećna u ovoj fantastičnoj zemlji, bez obzira na uslove koje je imala.

Upravo zbog toga, odlučila se na važan korak u svom životu, rekavši jednom prilikom da je vreme za njenu sreću koja podrazumeva posao koji obožava.

Tanja Savić se vratila u studio i osvedočila svoje namere uz nekoliko fantastičnih singlova, što je privuklo veliku pažnju javnosti. Ovakva popularnost učinila je Tanju omiljenom među njenim obožavaocima, a ona je nedavno otkrila kako se njen suprug bori sa time.

Izgladili odnose i planiraju da glume zaljubljeni par: Bred Pit i Dženifer u ulozi života! (FOTO)

foto: Nemanja Pančić

"Dušan je i te kako ponosan što pored sebe ima tako lepu ženu, za ljubomoru nema mesta. Nije ljubomoran, prerastao je to! A moja deca još uvek nisu svesna šta se dešava. Stariji i jeste, ali mlađi nije. Kada me vide na televiziji uglavnom im to bude smešno", rekla je Tanja.

Lepa pevačica ovom prilikom otkrila je da nema vremena za odmor, jer je posao njena najveća preokupacija.

"Ja se ne odmaram, nemam vremena. Radim kao mašina! Lomim se šta ću da snimam, jer uvek volim nešto novo. Imam više ponuda, videćemo koja će pesma biti odabrana. Izaći će, ja se nadam, u decembru mesecu", istakla je Tanja.

Tanja Savić preživela tragediju: Pevačica izgubila bebu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs