Vip priča

Madona danas slavi 60.rođendan: Pogledajte sve kontroverze koje su obeležile njenu dosadašnju karijeru! (VIDEO)

Pogledajte sve neverovatne trenutke kroz njenu karijeru!

Star look
09:40h Autor:
Madona danas slavi 60.rođendan: Pogledajte sve kontroverze koje su obeležile njenu dosadašnju karijeru! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Kraljica popa danas slavi rođendan, a tim povodom prisetili smo se onoga što nju čini posebnom - kontroverze koje su obeležile njenu karijeru!

Ako bismo trebali u jednoj reči da opišemo Madonu, to bi sigurno bilo neponovljiva. Osim što je i dalje aktivna i izgleda neverovatno dobro, ona je i dalje jedna od najvećih zvezda današnjice s uspešnom karijerom koja traje više od 30 godina. U tom periodu izdala je pregršt šokantnih video spotova, glumila u filmovima, izdala knjigu, parfeme pa i vrlo uspešnu liniju nege za kožu, a izgleda da neće uskoro stati ni s muzikom. Njena ambicija ne staje! Madona ima čudne navike, nije normalna: Bivši muž otkrio bizarne detalje njihovog seksualnog života! (FOTO)

A post shared by Madonna (@madonna) on

Kako je rado povezuju sa skandalima čiji je bila inicijator, u kojima smo uživali dok je rušila ženske stereotipe, izvukli smo neke od najpoznatijih kontroverznih trenutaka iz njene karijere.

Očajna Madona konačno priznala: Ovo je njen najteži životni poraz! (FOTO)

Veliki Madonin hit iz 1986. godine otvoreno progovara o tinejdžerskoj trudnoći. Politički nabrijana poruka pesme nije se svidela ni onima protiv abortusa ni onima za, dok je Madona iskreno objasnila da je tema jednostavno odgovarala njenom ličnom pogledu i da se njom htela da se protivi muškim autoritetima. Muk u sali, publika u neverici: Madona iskreno o svojoj tragičnoj mladosti i silovanju! (VIDEO)

Njen fantastičan hit "Like A Prayer" danas se smatra jednim od najboljih spotova svih vremena, mada razumemo zašto je 1989. bio toliko skandalozan. Zapravo mnoge religijske organizacije širom sveta besnile su na Madonu, jer su smatrale da se ruga Hršćanstvu, a ni "Pepsi" nije ostao imun pa je odmah povukao svoje sponzorstvo nad pesmom.

Madona opisala stravičan zločin: Sa 19 sam silovana i to na sred ulice!

Samo godinu dana kasnije Madona izdaje još jedan kontroverzan spot za pesmu koja se mnogima uvukla pod kožu, "Justify My Love". Strastven i seksualno motivišući hit imao je jednako seksi spot: S&M scene nisu nikoga ostavile ravnodušnim, a MTV je smatrao da je to malo previše za njega pa je zabranio njegovu objavu na svim svojim kanalima. Na taj korak Madona je imala odgovor, umesto pesme, u prodaju je stavila video spot. Prodao se u nekoliko miliona kopija!

Madona dozvoljava ćerki da proba drogu: Neću joj reći da ne radi to!

Tokom turneje "Blonde Ambition" 1991. godine Madona je u Torontu na pozornici simulirala masturbaciju za vreme pesme "Like A Virgin", a čin je publiku toliko uznemirio da je skoro nastao skandal! To nije jedini put kad je "masturbirala" za šou. Zapravo, u filmu "Body of Evidence" je zbog masturbacije film pobrao oznaku "NC-17" koja je najstroža oznaka za X-rated filmove u Americi. Kasnije je scena promenjena radi većeg komercijalnog uspeha filma.

Erotika i zvezde: Rakovi vole providne spavaćice, Vage haltere i mrežaste čarape

Iste godine nakon knjige je izašao i spot "Erotica", s istoimena albuma. Ako ga slučajno niste našli na internetu, ništa čudno. U spotu je ponovno pokazala svoju ljubav prema S&M-u pa je spot zabranjen! Novo prijateljstvo: Opra Vinfri smislila kako da izmami intervju od majke Megan Markl! (FOTO)

Iako bi verojatno mogli da pronađemo pregršt njenih intervjua, ovaj je šokirao američku publiku, jer je na lajv televiziji pušila i koristila psovke. Dodela nagrada MTV EMA 2017: Rita Ora izgledom izazvala burne reakcije!

Nastup na poznatoj dodeli nagrada 1998. godine razbesnio je pripadnike hinduističke zajednice. Naime, tokom izvođenja vrlo seksualnih plesnih pokreta, Madona je nosila ukrase na licu specifične za Hinduizam koji označavaju čistoću, devičanstvo i posvećenost Bogu.

Gaj Riči planira snimanje serijala o kralju Arturu

Madonin tadašnji muž Gaj Riči zaslužan je za ovaj ultra nasilan spot iz 2001.godine. U "What It Feels Like For A Girl" pevačica ide na ubilački pohod na frajere. Uspeo je da da zavrti nekoliko puta na MTV-ju i VH1-u pre nego su ga obe mreže zabranile.

Kristina Agilera bez grama šminke: Da li biste je prepoznali? (FOTO)

Svi se dobro sećamo popularnog skandaloznog poljupca. Madoni su se na sceni tokom dodele nagrada VMA 2003. godine za izvođenje pesama pridružile Britni Spirs, Kristina Agilera i Misi Eliot, ali jedino što smo zapamtili je trenutak kada je Madona poljubila Britni! Šta stvarno znači nositi svoj krst: Svako treba da pročita i zapamti!

Madona je oduvek koketirala s religioznim temama, pa je tako puno puta i prešla granicu dobrog ukusa. Tako je za vreme svoje turneje "Confessions" 2006. godine bila razapeta za vreme izvođenja pesme "Live To Tell". Naravno, verske zajednice su ovo osudile.

Beba Jelisavete Orašanin imaće najskuplju dečiju sobu na svetu: U dekorisanju joj pomaže kuma Aleksandra Prijović!

Na dodeli Brit nagrada 2015.godine Madona je imala fantastičan nastup s "povratničkom" pesmom "Living For Love", ali i jednako dobar pad. Kako jedan deo njenog kostima nije hteo da se odveže, Madona je poletela preko pozornice, ali se, baš kao prava kraljica, uzdigla i nastavila da nastupa kao da se ništa nije dogodilo.

Neverovatan život kraljice popa: Imala sam samo jednu ambiciju - da vladam svetom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs